2020-10-24 07:09:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - előnyös fordulat következhet be az életében, ha ma jól dönt egy kényes kérdésben

Napi horoszkóp október 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Vízöntő jegyébe lépett, ez képessé teszi a higgadt kompromisszumokra. Most képes figyelembe venni a másik érdekeit is, és megadja azt a szabadságot a partnerének, amit ön is elvár.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott, másokra is jó hatással van. A családi programok jól sikerülnek, egy kisebb nézeteltérés adódhat, de önnek ezt is sikerül a kedvességével elsimítania.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Könnyedén megoldja a felmerülő problémákat, és jó hangulatban szervezi a hétvége programjait. Az este legyen a szerelemé! Ha egyedülálló, most megismerkedhet valakivel, aki lenyűgözi a személyiségével!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nagyon jól tud együttműködni a párjával, ezért kitűnő alkalom arra, hogy együtt végezzenek el valamilyen sürgős háztartási munkát, vagy kedvükre kertészkedjenek. Akár egy közös főzés is megteszi!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyén halad keresztül, ez racionálisabbá teszi a gondolatait, és lehűti csapongó érzéseit. Alkalmas a mai nap arra, hogy átbeszélje a fontos teendőket, és végigvegyék a családtagokkal a közeljövő terveit.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Talán soha ennyire még nem alapozhatott a barátaira, mint most. Ha régóta hanyagolta őket, akkor a legjobb a mai nap arra, hogy felújítsa velük a kapcsolatot. A sors új, különleges ismerősökkel is megáldhatja, akik támogatói lehetnek a későbbiekben.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma helyrehozhat egy régi barátságot, amely valami vita miatt a múltban megszakadt. Ennek persze az a feltétele, hogy el tudja magában engedni a sértődöttséget. Legyen kissé engedékenyebb!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hallgasson a megérzéseire: előnyös fordulat következhet be az életében, ha ma jól dönt egy kényes kérdésben. Ez némi felelősséggel járhat, és az előnyöket sem azonnal élvezheti. De legyen türelmes: ami késik, nem múlik.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma elfogulatlanabbul és tisztábban látja szerelmi életének kérdéseit. Ragadja meg az alkalmat arra, hogy a párjával is nyíltabban beszéljen, mert most megértő fülekre fog találni nála!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nyugodtan térjen el a megszokott programtól, töltse a kedve szerint ezt a napot. Az este romantikus hangulatban telik. Csak a párja féltékenysége okozhat problémát, jó lenne, ha tisztáznák a félreértést.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan baráti látogatásra számíthat. Ez felborítja napját, de végül is örülni fog, hogy így történt. Jó híreket kaphat ugyanis, s habár nem terv szerint, de jól alakulhat a napja. Ne bánja, ha lazíthat egy kicsit.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma minden azon múlik, hogy szán-e elég időt a pihenésre. Ha igen, akkor kellemes napra számíthat, ha azonban túl sok a tennivalója, akkor feszültté válhat. Társat keres? Este egy sorsszerű találkozásban lehet része, hagyja magát meglepni!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: