2013-02-16 09:38:34• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - beszédes kedvében van

Napi horoszkóp február 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Minden baj jó valamire. A pénzügyi gondok például arra, hogy átértékelje, racionalizálja az anyagiakhoz való viszonyulását. Amit eddig elpazarolt, vagy amiről könnyelműen lemondott, most intő például szolgál. Minden jóvátehető!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Önt elöntik az érzelmek, de mintha rideg falakba ütközne: a társánál nem talál viszonzásra. Vagy épp ellenkezőleg: a túlzott csapongását szeretné lehűteni, önt megkötözni. Bármelyik is igaz önre, most nem esik jól. Legyen türelmes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, több vigasztalásra van szüksége a lelkének. Egyre nehezebben viseli a téli szürkeséget, és a hideget. De ha a pohár fenekére néz, az csak múló boldogságot ad. Az örömet valamilyen mozgásban próbálja meglelni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az önt érő kudarcokra folyton a külvilágban keresi a választ, leginkább a társát szereti okolni érte. Pedig ön is tudja jól, hogy a hiba máshol van. És a kudarc sem igazi kudarc, csupán tévedés. Keressen új utakat! Ne adja fel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A társasági élet középpontjába kerülhet a mai napon. Jól teszi, ha a február végi szombatot egy kis mulatozással tölti. A kapcsolatait is sikerrel bővítheti itt, és ez hamarosan a pénzügyein is látszani fog. De a mai nap az örömé!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rózsásnak ugyan nem mondható a helyzete, ön mégis igyekszik a dolgok jó oldalát nézni. Így is kell! Minden nehézsége ellenére, mégis szerencsésnek mondhatja magát. A családja, a társa is ön mellett van, és ez nagy előny!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az otthonban kezd tűrhetetlenné válni a felfordulás. Ideje lenne egy kisebb nagytakarításba kezdenie, ami azonban még csak előfutára a tavasszal bekövetkezőnek. Mérje fel, mit kell majd feltétlenül felújíttatnia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon beszédes kedvében van, aminek az lehet a hátránya, hogy kifecseghet bizonyos titkokat is illetéktelen személyek előtt. Vigyázzon, mert, habár azt hiszi, hogy kettesben van valakivel, lehet egy kéretlen hallgatója is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A tervek, remények terén még mindig érezhető bizonyos túlzás. Ez most mégsem baj, mert, ha csak a negyede valósul is meg a terveinek, még az is csodálatos lehet. És igaza van, ha nagyot akar. Kicsit akarni önmaga alábecsülése lenne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyében járó Plútó a Holddal kerül harmonikus fényszögbe a mai napon. E két bolygó még így is felkavaró élményeket jelez, de az érzelmek, ha könnyesek is, mégis megkönnyebbülést, megtisztulást hoznak az életébe.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma törvényt bonthat: a szerelemben éppolyan sikeres lehet, mint a pénzügyekben. Az üzletemberek extra bevételre, a szerelmesek sok ölelésre, a gyerekek több csokoládéra számíthatnak. A mértéket mindenben ma önnek kell megtalálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A kitartása, a konoksága éppúgy lehet jó is, mint rossz. Sok múlik azon, mennyire képe s mások igényeit is felfogni, és azt respektálni. Ön az az ember, aki a leginkább érzékeny lehet a környezetére. Kezdje magán a szolidaritást!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: