2015-09-12 09:27:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma tele van energiával

Napi horoszkóp szeptember 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Mostanra időzítse a családi ügyek, feladatok megtervezését! Ha időben szól mindenkinek, sok segítségre számíthat. Fontos, hogy a tennivalók egy részét át tudja adni a párjának, így sokkal kiegyensúlyozottabbá válik a kapcsolatuk is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Valaki, vagy valami nagy hatással van önre, sok mindenről megváltozik most a véleménye. Ehhez persze szükséges az is, hogy kellően rugalmas tudjon maradni. Ha ez sikerül, túl tud lendülni majd a nehéz helyzeteken.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, minden szellemi tevékenységre kedvező hatással van ez a bolygóállás. Találkozzon ma a barátaival, kellemes és érdekes beszélgetésekben lesz része. Ha múzeumba, vagy színházba megy, szintén jól fogja érezni magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Most nyitottabb, beszédesebb lesz, mint egyébként. Talán egy kicsit egoista módon viszonyul a dolgokhoz, ami viszont rossz hatással van a párkapcsolatára. Próbálja visszafogni magát, hogy ne keltsen heves ellenállást a másikban.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll. Most hajlamos lesz arra, hogy megmakacsolja magát. Jobb lenne pedig, ha képes lenne kompromisszumot kötni, megkímélné magát a felesleges idegeskedéstől. Próbálja megőrizni a hidegvérét!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ez hajlamossá teszi önt a felesleges idegeskedésre, nyugtalanságra. Szerencsére azonban ebből keveset érzékelnek a szerettei, mert ön, ahogy mindig, most is nagyon fegyelmezett.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Most ügyesen elsimít egy családi konfliktust, észrevétlenül csitítja el a kedélyeket. Jó lenne, ha önmagára is szánna egy kis időt, sétáljon például egyet az őszi erdőben!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma tele van energiával, a jókedvét semmi sem tudja elrontani. Ez a bolygóállás mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező, fontos kérdésekben azonban ne ma döntsön. Most olyan gyorsan pörögnek az események, hogy lehetetlenség átlátni őket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Itt az alkalmas pillanat az esetleges nézeteltérések, vagy félreértések tisztázásra. Üljön le az illetővel, és őszintén mondja el a problémáit! Kellemes csalódásban lesz része!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Fontos híreket kaphat, örömteli eseményekről számolnak be a családtagjai. A mai napot töltse a szeretteivel, esetleg menjenek el kirándulni, most ez töltené fel önt a leginkább.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében áll. Bár pihenésre is szüksége van, ma szakítson egy kis időt az iratok, csekkek, hivatalos papírok átnézésére, rendszerezésére. Kellemes beszélgetésekben lehet része, ha az estét a barátaival tölti.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Remekül alakul a mai napja. A párja szinte a tenyerén hordozza, a szerelemben csodás pillanatokat élhet át. Töltse az estét a kedvesével!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: