2013-07-01 01:55:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Váratlan örömben lehet része

Napi horoszkóp július elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Meggondolatlan szavaival ma megbánthatja a környezetében élőket, és tetejében éppen azokat, akiket a legjobban szeret, és akiknek a legtöbbet köszönhet. Vagy már el is temette volna magában az érzést? Ideje felfrissíteni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A jegyébe lépő Hold miatt ma kissé szétszórt lehet, és ezért hajlamos olyan könnyelműségekre, amikre máskor sohasem. Nézzen a lába elé jobban, már csak azért is, mert még az is megeshet, hogy a munkába papucsban indul el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Fáradtsága miatt ma minden feladatot megterhelőnek érezhet. Ha nem érzi magát kipihentnek, akkor pedig talán jobb volna, ha be sem tenné a lábát a munkahelyére. Kérjen inkább szabadnapot mára, ha teheti!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kollégáival ma nehezebb lehet megtalálnia a közös hangot. Ez azért is lehet így, mert hajlamos a túlzásokra, és ezt a többiek nagyképűségként értelmezik. Kicsit vegyen vissza a szónoklatokból, és adjon több mosolyt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szinte lehetetlen követni a hangulatváltozásait. Jobb, ha nem is várja el ezt a kedvesétől, de a kollégáitól meg pláne. A beosztottait meg az isten óvja magától! Na jó: kivéve, ha éppen jó pillanata van. Hangolja magát pozitívra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Megmagyarázhatatlanul ugyan, de folyamatos belső feszültséget érez újabban. Ezt persze kifelé nem mutatja, csak a közvetlen hozzátartozói sejtik, hogy min megy keresztül. Valakivel meg kellene osztani a gondjait!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sokat munkálkodott az elmúlt hetekben és ennek valószínűleg mostanában érik be a gyümölcse. Ha belegondol, bár édes ez a gyümölcs, ön mégis a tetteket élvezte inkább. Nosza, vágjon bele valami újba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Váratlan örömben lehet része a mai napon. Az ég kegyeltjének érezheti magát, még ha csak valami apróságról is van szó. Ön érti a jeleket, és tudja, hogy a bosszantó dolgok is segítségünkre lehetnek. Legalább elgondolkodtatnak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma olyan ember keresheti fel önt, hogy a tanácsát kérje, akit eddig ellenségének tartott, vagy legalábbis nem túlságosan kedvelt. Ma megteheti, hogy irányítja őt. De ne vigye túlzásba: azzal megint csak eltávolítaná magától.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Még a közeli ismerőseit is meglepheti a mai viselkedésével. A megszokottnál is hevesebben reagál bizonyos kijelentésekre. Talán nem is az a valódi oka a kifakadásának, az csak az utolsó csepp a pohárba. Ne vágjon vissza!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Itt az ideje, hogy végre új ismeretségeket kössön. Ehhez nem is messze kellene most mennie, hanem éppen fordítva: közel. Azok, akiken eddig talán keresztül nézett, ma más fényben tűnhetnek fel ön előtt. Barátság is születhet így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már reggel valamiféle bizsergést érezhet a testében: valamit szeretne, és ezt most el is érheti, legyen szó egy új sportról, kihívást jelentő munkáról, vagy szerelemről. Esetleg mindezekről egyszerre. A világ ma az öné, a képzeletén múlik, mit kezd vele.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: