2020-04-25 08:16:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Váratlan fordulatok következhetnek be az életében

Napi horoszkóp április 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Akár nehéz feladatokkal is elbíbelődik, mert most jól tud koncentrálni, a mi hatékonnyá teszi az aprólékos munkában is. Ha párkapcsolati problémái vannak, akkor most ásson le azok gyökeréig és vesézzék ki a konfliktusok okát, egyikőjükben se maradjon félelem.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap-Uránusz fényszöge miatt most rosszul viseli a korlátozásokat, kalandra vágyik. Legalább egy nagy sétát tegyen a szabadban! Legyen rugalmas és készüljön fel a változásra.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon szélsőségesen gondolkodik, minél több energiát használ mások meggyőzésére, annál több kritikában vagy konfliktusban lesz része.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold még délelőtt átlép az Ikrek jegyébe, ez felszabadítja önt, egész nap fecseg, beszélget, ha máshogy nem, hát telefonon. Kitakarítja a lakást, rendezkedik, egy percre sem ül le hozzá, hiszen az Ikrek-Hold miatt nagy a mozgás igénye.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagy szüksége van most a barátaira, és hogy a gondolatait megossza velük. Mivel ezt most csak otthonról teheti meg, így rajta lóg a telefonon, a létező összes ismerősét felhívja, nem tud nyugalomban maradni.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nehezen alkalmazkodik a családja által diktált elvárásokhoz. Komoly bosszúságot okozhat önnek házastársa, mégpedig egy olyan ügyben, ami az egész családot érinti.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy apróság miatt kirobbanhat önből az indulat. Próbáljon rátalálni az arany középútra! Gondoljon arra, hogy a harag alapja sokszor a félreértés lehet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lehet, hogy ön változtatni kíván magánéletén, vagy pályáján, vélhetőleg válaszút előtt áll és a jobbikon kíván haladni, óvakodjon az elsietett döntéstől. Lehet, hogy valamit megszakíthat, és teljesen újba kezd. Váratlan fordulatok következhetnek be az életében.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold és a Vénusz a párkapcsolati sorsterületén utazik át a mai napon. Minden bizonnyal szerelmes nap köszönt önre, gyengédnek és nyugodtnak mutatkozik, erőteljes igénye van a luxusra, a szép holmikra, és elkényezteti kedvesét.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Magabiztosságával komoly előnyre tehet szert. Bátran hozhat hosszú távra kiható döntéseket. Keresse meg a módját, hogy szórakozzon, kikapcsolódjon egy kicsit.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bőséges energiája most szembetűnő. Önnek egyébként is sok mozgásra van szüksége, de most fontos is, hogy a felgyülemlett energiáját bármilyen mozgással levezesse. Kedvet érez otthona átrendezéséhez, kicsinosításához. Használja bátran kreativitását és jó ízlését!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Kifogytak a készletei, ezért jelentősebb vásárlást tervez. Írja fel, mire van szüksége, mert a kísértés nagy, a pénze viszont véges, így elejét veheti a meggondolatlan költekezésnek. Egy fontos kérdésben a mások tanácsai helyett inkább a saját intuícióira, belső megérzéseire hallgasson.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: