2020-08-06 08:14:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Váratlan események borzolhatják ma az idegeit, készítse fel magát

Napi horoszkóp augusztus 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr, a gondolkodás és a kommunikáció bolygója a bátor Oroszlán jegyébe lépett. Ön egyébként is szókimondó természet, de ez most még inkább felerősödhet. Vigyázzon, az őszinteségével nemcsak híveket, hanem ellenségeket is szerezhet magának!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Megszabadulhat valamilyen fontos, ám rendkívül terhes kötelezettségétől, amely akadályozta céljai elérésében. Délután hírt hall egy régi barátról, aki mind a mai napig nem közömbös az ön számára. Alaposan felzaklatja ez az új információ.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Halakban jár. Ma nagyon erős önben az empátia és a részvét, de felerősödnek a negatív érzések is, mint a féltékenység és a birtoklási vágy, és ez főként a párkapcsolatában okozhat gondokat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fontos találkozója lesz a mai napon, de olyan hírek jutnak a fülébe, melyek nem éppen örömtelik az ön számára, és kezdeti magabiztosságát is aláássák. A szokásosnál is érzékenyebb lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Visszafogott hangulat uralkodik a munkahelyén, sokakban erős a hajlam az aggodalmaskodásra és a pesszimizmusra. A biztos ítélőképesség hiányzik most önből is, ezért fontos döntéseit halassza későbbi időpontra. Most inkább lazítson!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A család, az otthon harmóniájának a megteremtése mostanában az elsődleges cél az életében. Mint mindenben, ebben is maximalizmusra törekszik, és csak a tökéletessel éri be. Pedig ma adódhat egy családi konfliktus, amikor meg kell látnia nemcsak mások, hanem a saját hibáját is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Halak-hold álmodozóvá teszi, most igazán nehezére esik döntést hozni, sokat hezitál. A pénzügyekben viszont szerencsét ígérnek a bolygók, talán még nyerhet is valamit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlan események borzolhatják ma az idegeit, készítse fel magát arra, hogy minden esetben megőrizze a hidegvérét! Sok múlik ma azon, mit mutat magáról, mennyire áll szilárdan a helyén.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma különösen hajlamos arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedjen. Ez mindaddig nem baj, amíg nem árt vele másoknak, és nem kell megbánnia a tetteit. Hallgasson a barátai okos tanácsára!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valamilyen új lehetőséggel kereshetik meg a munkáját illetően. Lehet ez egy új feladat, pozíció, vagy akár egy egészen új munkahely. Ne hamarkodja el a döntést, előbb vegye jól fontolóra, mit ad fel, és mit kap cserébe.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nehezen veselkedik neki a munkának. Ha emiatt lekésik egy fontos találkozóról, vagy lemarad egy jó lehetőségről, akkor ezért csak magára haragudhat. Kezdje a napját a legsürgősebb teendőkkel, még akkor is, ha nincsen igazán az ínyére!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön jegyében jár, emiatt igazán elemében van. Ne hagyja, hogy mások akarata letérítse önt arról az útról, amit eltervezett magának. Jók a gondolatai, és csak a következetességén múlik, hogy valóra tudja-e váltani őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: