2017-06-09 07:39:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Türelmesnek kell lennie!

Napi horoszkóp június 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Telihold van a Nyilas jegyében. A Vénusz és a Mars jó fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, és a szerelemnek nincs semmi akadálya! Ma este menjen társaságba, de akár út közben, vagy egy egészen hétköznapi szituációban is megismerkedhet valakivel, aki fontossá válik majd az ön számára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mágikus Nyilas-telihold hatása alól ön sem tudja kivonni magát! Ma szánjon egy kis időt az önelemzésre, az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására. Összhangba tud kerülni önmagával és a világgal is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tele van energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatja. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a főnökei elé újításaival!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lelkiismeretes hozzáállásának az eredménye, hogy sok felelősséget vállal magára. Ez ma olyan helyzeteket teremthet, amikor át kell gondolnia, ki mennyit tesz bele egy kapcsolatba, vállalkozásba, vagy közös tervbe. Egy beszélgetés segít tisztába hozni a problémát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Rengeteget kell tárgyalnia ma, és akár kisebb utazásra is sor kerülhet a munkája révén. Figyeljen nagyon oda, ha ön vezet, ma különösen sok az agresszív sofőr az utakon. Kerülje a forgalmas helyeket!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Telihold van a Nyilas jegyében. Ön ma a pozitív kisugárzásával képes meggyőzni valakit, így pedig esélye van rá, hogy végre valóra válthassa az álmait. Ehhez persze először is önmagában kell hinnie…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha teheti, ma menjen el egy kicsit előbb a munkából. Ne legyen lelkiismeret furdalása akkor, ha most többet törődik magával. Legyen nyugodtan kicsit önző, senki sem fogja ezt rossz néven venni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Türelmesnek kell lennie. Ne keseredjen el, ha a munkatársai, vagy a főnökeii nem fogadják el a véleményét rögtön az első beszélgetés után. Lesz azért még alkalma meggyőzni őket, csak várja ki mindennek a sorát!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyéből áll szemben a Nappal. Ma minden oka meglesz az örömre, csak arra figyeljen, hogy a hatalmas energiát jól használja ki! Felesleges vitákba ne menjen bele, legyen ma ön a bölcsebb, aki enged…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a párkapcsolata kerül fókuszba, a kedvese az, aki több figyelmet kér, sőt követel! Este ünnepeljenek közösen! Okot és alkalmat mindig lehet találni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne hagyja, hogy az érzései eluralják, főleg a munkahelyén kellene megpróbálnia hűvösnek maradni. Egy rossz reakcióval most keresztülhúzhatja a saját terveit…

Halak: II. 19. - III. 20.
Hiába ellenkezik az elveivel, a békesség érdekében jobb, ha bizonyos dolgokban hajlik ma a kompromisszumokra. Akkor is, ha biztos benne, önnek van igaza. Hosszú távon így jár jobban.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: