2019-11-19 08:19:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Természetének a harcias, kemény oldala kerül most előtérbe

Napi horoszkóp november 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars átlépett a Skorpió jegyébe, mely önnek a nyolcadik sorsterülete, gondjai támadhatnak esetleg a közösen kezelt pénzek vagy vagyontárgyak körül. Hitelért ne folyamodjon, mert valószínűleg úgysem kapná meg. Ha partnerével a civakodásukat tudják rendezni, akkor este egy szerelmes éjszaka várja.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Itt az ideje kedvezmények vagy kölcsön igénylésének, mert mások most nehezen mondanak nemet önnek. A Hold-Vénusz tranzit ideális szórakozásra és szabadidős tevékenységekre.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr még mindig hátráló, és az ön hatodik sorsterületén halad át, lehet, hogy egy pár nap szabadság nem ártana önnek, így el tudná dönteni, hogy maradjon az eredeti munkahelyén, vagy itt a váltás ideje. Rengeteg új ötlete is támad, amelyeket már az új helyén is tudna hasznosítani.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kreatív energiái felerősödnek, szívesen alkot, fest, vagy a lakást rendezi át. Ha van alkalma részt venni valamilyen kulturális programon, az igazán feltölti lelkileg.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje, hogy pihenni, szórakozni és bulizni menjen. A bolygók jelzése szerint van is mit ünnepelnie, és ön is tudja, hogy mennyire megdolgozott a sikerért.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lehet, hogy most befolyásos vagy akár híres emberek segítségét kéri céljai érdekében, akik most nem fogják öntől megtagadni a segítséget. Jó ügyért dolgozik, talán jótékonykodik is a mai napon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon a Hold kvadrátot alkot a Merkúrral, ez némi kettősséget jelent önnek, nem tudja, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson inkább. Több nehéz helyzet is adódhat ma, kérje ki a barátai tanácsát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars belépett az ön első sorsterületére. Természetének a harcias, kemény oldala kerül most előtérbe, nem képes megérteni mások gyengeségét, sem a mások lendületének hiányát, ezért fékeznie kell saját egoizmusát és türelmetlenségét. Minden ellen küzdeni fog, amit igazságtalannak talál.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hajlamos lehet ma túlzásba vinni az evészetet és az ivászatot, igyekezzen magát visszafogni, különben egészségügyi problémák léphetnek fel. Egy új szerelem is önre köszönthet ilyenkor, barátkozó kedvében van, kapcsolatai általában zökkenőmentesen alakulnak.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold trigont alkot a Vénusszal, ez egy bimbózó szerelem kezdetét mutatja. A bökkenő csak ott van, hogy a Vénusz a tizenkettedik sorsterületén halad át, így ennek a kapcsolatnak titokban kellene maradni. Ez pedig nem tetszik önnek…


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön hetedik sorsterületén halad át, érzelmei felerősödnek. Arra törekszik, hogy heves emóciókat váltson ki a többiekből, kissé provokatív is lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

A hátráló Neptunusz trigont alkot a szintén hátráló Merkúrral. Parterével ez félreértésekre utal, pedig mindketten ugyanazt szeretnék, de most útjukba állnak a szavak…

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: