2017-02-02 07:31:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Tele van örömmel és energiával

Napi horoszkóp február 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jól halad a munkáival, és szívesen is dolgozik, nem esik nehezére a nehezebb feladatok elvégzése sem. Délután valaki furcsa, olykor tapintatlan kérdésekkel bombázza, jó lenne, ha helyretenné az illetőt… Semmiképp se érezze úgy, hogy magyarázkodnia kellene!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Talán többet vállalt vagy kockáztatott a kelleténél, ezért kimerült, és a kelleténél ingerültebb a környezetével. Rosszak az előérzetei, állandó aggodalom vagy féltékenység kínozza. Miért nem tisztázza a félreértéseket?

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön szeret egyedül, tiszta fejjel dönteni, azt viszont kifejezetten gyűlöli, ha pillanatok alatt kell fontos ügyekben választ adnia. Fogadja el a baráti tanácsot, így talán könnyebb dolga lesz, s a határidőt sem lépi túl.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy érzi, jó formában van, tetterős, mégsem egészen kerek a világ... Lehet, hogy egy románc túlzottan megzavarta az eddigi életrendjét? Szüksége lenne pár nap egyedüllétre, hogy dönteni tudjon, és túlessen ezen a zűrzavaros időszakon.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Igyekezzen minél pontosabbnak, és főleg diplomatikusabbnak lenni, különben kínos helyzetbe sodorhatja magát. Most jó érzékkel „szagolja ki” a pénzszerzési lehetőségeket! A fontos döntéseket viszont halassza a jövő hétre, akkor higgadtabban tud majd cselekedni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold még a Kos jegyében áll. Ha párkapcsolatban él, akkor igazán boldog napra számíthat! Ha ön az egyedülállók táborához tartozik, akkor este mindenképpen menjen el szórakozni, mert most megismerkedhet valakivel!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most különösen fontos, hogy megtalálja a közös hangot másokkal, és együtt tudjon működni a kollégáival. Legyen óvatos, mert nem biztos, hogy minden hír, amit olvas, vagy amit hall, megbízható forrásból származik…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Tele van örömmel és energiával, ráadásul alkalma lesz megmutatni a tudását, és komoly bókokat zsebelhet be ezután. Már-már csodálkozni fog azon, hogy milyen könnyen megy minden. Ma fektessen nagy hangsúlyt a pontosságra, különösen a gyakorlati dolgokban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A gyakorlati dolgokkal kell most foglalkoznia, elsősorban a tervei megvalósításához szükséges pénz előteremtésével. Mindenben megegyezésre juthat, csak akarnia kell.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma kedvezőtlen bolygóállások nehezítik az életét, konfliktusokra számíthat a magánéletében és a munkahelyén is. Maradjon tárgyilagos és tartsa magát „takarékon”, amennyire csak lehet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma minden esetben azonnal kapcsol, még akkor is, ha a feledékenysége problémát okoz. Ne engedje, hogy a rossz hangulat eluralkodjon önön, és ne vigye túlzásba a munkát, mert ez most egészségügyi panaszokhoz vezethet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Heves vérmérséklete most könnyen bajba sodorhatja. Válogassa meg jobban a szavait, főleg, ha a munkatársával kerül összetűzésbe. Muszáj uralkodnia magán, különben könnyen az ellenségévé teheti a másikat.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: