2019-09-09 04:13:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Tartózkodjon az értelmetlen vitáktól

Napi horoszkóp szeptember 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars kvadrátot alkot a Jupiterrel, a mai napon ön lehet, hogy kissé arrogáns, vagy túlbecsüli a képességeit, a rendelkezésére álló energiát konstruktívan kell levezetni. Lehet, hogy tervei túl nagyok - ön versenyképes, de türelmetlensége veszteséget is okozhat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az ötödik sorsterületéről egy könnyed fényszöget alkot a Holddal, ma ön nagyon népszerű. Nagyszerű időszak a szépségápolására, lassítson, pihenjen, élvezze a nyugalmat és gyűjtse be a bókokat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr-Hold trigon kiváló lehetőséget ad önnek a munkája reklámozásához. Ha szükséges, ütemezzen be ma tárgyalásokat, üzleti tevékenységeket, ezekben a siker garantált.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma délután átkel a Vízöntő jegyébe, ezért ma az ön elsődleges vezérelve a függetlenség. Senkinek sem enged beleszólást az életébe, kísérletező kedvű, és nem tekinti mások véleményét automatikusan az igazság megtestesülésének. Ezzel persze nem okoz osztatlan sikert felettesei körében.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Hold trigonja könnyed együttműködésre ösztönzi másokkal, döntéseiben határozott és megalapozott. Szándékai és cselekedetei harmonizálnak, ami javítja a kapcsolatait, jó alkalom a családi ügyek, körülmények javítására is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr, az első sorsterületéről kiváló fényszöget alkot a Holddal az ötödik sorsterületén, ami ragyogó szellemi képességeit még inkább felerősíti. Jó alkalom, hogy szerelmével vagy gyermekeivel kikapcsolódjon, vagy egyéb programot csináljon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A negyedik sorsterületén elhelyezkedő Plútó-Hold konjunkció családtagjaival szemben érzelmi szélsőségre ragadtatja. Ma megteheti, hogy változtat az otthoni megszokott rutinon, kérdés, hogy a többiek mit szólnak hozzá. Hatalmi harcok előfordulhatnak a párkapcsolatában is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold-Plútó konjunkció az ön harmadik sorsterületén következik be, heves összetűzésekre kerülhet sor szomszédságával, közeli ismerőseivel, esetleg testvéreivel. Törekedjen az okok feltárására, és próbáljon egyezségre jutni. Tartózkodjon az értelmetlen vitáktól és a túlzottan birtokló magatartástól.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A második sorsterületén áthaladó Hold trigont alkot a Vénusszal, ma érvényre juthat pazarló természete. Sokat költekezhet a mai este folyamán, most nincs abban a helyzetben, hogy ezt megengedhesse magának, de nagyon szeretne barátai kedvében járni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma az ön jegye utolsó fokain ballag, ön akkor érzi magát leginkább biztonságban, ha valamilyen társadalmi szerep, cím, rang, vezetői pozíció erősíti identitását. Különösen megbecsültnek érezheti magát, mert kinevezésben részesülhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nincs kedve a többiek viccein szórakozni, sokkal inkább szeretne egy kicsit elvonulni. Ön néha nehezen éli meg az érzéseit, látszólag hidegen intellektuális és olykor képtelen a párbeszédre - a mai napon is ebben a hangulatban van.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz az ön hetedik sorsterületén vonul át, közben trigont alkot a Holddal, ez kedvező hatással van önre, szórakozzon ma este, vagy randizzon! Vonzereje most erőteljes, a szokásosnál nyitottabb a szerelmi kapcsolatokra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: