2019-09-10 05:10:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Tartózkodjon az arrogáns fellépésektől

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Üzlettársával vagy barátaival hirtelen perlekedésbe keveredhet egy nézeteltérés miatt. Nem azonosan gondolkodhatnak a megszerzett javakon, ezért könnyedén kenyértörésre kerülhet ma sor.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold-Uránusz kvadrát ma felettese és ön között okoz nézeteltérést, a következményeket könnyű kiszámolni, nem a főnöke lesz az, akinek meg kell alkudni a kialakult helyzettel, ha maradni akar... Makacssága nem a legelőnyösebb tulajdonságai közé tartozik és most ez nem is célszerű.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter az ön hetedik sorsterületén tartózkodik már régóta, a negyedik életterületéről a Mars egy kvadrátot dob rá, így könnyen nézeteltérés adódhat partnere és ön között az otthoni munkamegosztás miatt.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A harmadik sorsterületén elhelyezkedő bolygóhalmozódás miatt ma nagyon ügyesen tárgyal, és ez biztosítja a hosszú távú együttműködést üzletfeleivel.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A második sorsterületén remek planéták helyezkednek el, melyeket a munka területéről kiválóan fényszögel a Szaturnusz és a Plútó. Ez a konstelláció önnek kiváló anyagi gyarapodást biztosít hosszú távon. Üzleti partnerei nagyra értékelik az megbízhatóságát.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars-Jupiter kvadrátja az ön negyedik sorsterületét érinti, ön most különösen energikusnak érzi magát, de arroganciájával magára haragíthatja családtagjait. Lehet, hogy ötletei jók, csak elfelejti megkérdezni a többiek véleményét. Másnak is van önérzete!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold-Uránusz közötti kvadrát az ön ötödik sorsterületét érinti, az estére betervezett programot szerelemével ma keresztülhúzhatja valamilyen váratlan esemény. A változásokat kezelni kell, nem pedig partnerét okolni olyasmi miatt, amiről ő nem tehet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars-Jupiter kvadrátja miatt ön annyira magas fordulatszámon pörög, a felfokozott energiák értelmetlen és kockázatos helyzetbe sodorhatják. Próbáljon meg lecsillapodni és körültekintőbben viselkedni. Tartózkodjon az arrogáns fellépéstől.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Annyira energikusnak és túlfűtöttnek érzi magát, hogy vitát provokál csak a vita kedvéért. Hasznosabban is felhasználhatja ezt a tömérdek energiát. Őrizze meg hidegvérét és akkor másokkal összefogva sok mindent elérhet a mai napon.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kissé zsarnoki természete igencsak megmutatkozik partnerével szemben, ez gátolhatja képességeit bármilyen intimitásra, és automatikusan bizalmatlanságot válthat ki környezetéből. Az érzelmeihez való hideg hozzáállása azt üzeni a többieknek, hogy önt érintetlenül hagyja az élet gyengédebb oldala. Pedig ön is tudja, hogy ez nem így van!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön akkor érzi magát biztonságban, ha az önkifejezés teljes szabadságát élvezi, személytelen magatartásáért gyakran kritizálja kedvese. Az emocionális függetlensége és a kívülállása ma tényleg komoly problémát okoz társkapcsolatában.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap-Neptunusz oppozíció az ön társkapcsolati tengelyén helyezkedik el. Emiatt könnyen előfordulhatnak félreértések és megtévesztések a mai napon. Fennáll az önámítás és a hitegetés veszélye. Törekedjen a világos párbeszédre!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: