2019-04-12 05:02:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szívesen elbíbelődik nehéz problémákkal, feladványokkal

Napi horoszkóp április 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Úgy tűnik, hogy érzelmi egyensúlya ma felbillent, főleg az érzelmi élete elhanyagolása miatt. Emiatt partnere bizony okkal haragudhat önre. Szakmai és magánélete összeütközésbe kerülhet. Bárhogyan is legyen, az a tanulság belőle, hogy nem szabad az egyiket a másik alá rendelnie.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma rendkívül érzékeny mások lelki állapotára, nagyon együttérző, és segíteni akar mindenkinek. Próbálja elkerülni a negatív beállítottságú embereket, nehogy átragadjon önre valami belőlük.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy rövid időre érzelmei és hangulatai uralhatják racionalitását. Ne erőltesse a tiszta logikát igénylő feladatok elvégzését, és nem alkalmas a mai nap a döntések meghozatalára sem.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmi élete nyugodt és kiegyensúlyozott, ez most a belső harmónia ideje, és a külvilághoz fűződő viszonya is simán fog menni. Vegye körbe magát jóbarátaival, ha vannak gyermekei, ők most különösen fontossá válnak az ön számára.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma rengeteg kemény munka vár önre és valószínűleg kevés elismerés. Fordítson nagyobb figyelmet egészségi állapotára, mert az akkumulátorai még önnek is lemerülhetnek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap kifejezetten nem alkalmas a hazardírozásra, vagy, hogy beszálljon rizikós, spekulatív ügyletekbe... Jobb, ha egy darabig konzervatív marad a pénzcsinálás rögös útján.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz kifejezetten jól aspektáltan, lehetőséget nyújt önnek a pénzügyeit kedvezően alakítani. Nagyon kreatív szellemi állapotban van, amelyek gyakorlatias célokat szolgálnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó bolygóját, a Plútót a Merkúr ma nagyban megsegíti, szívesen elbíbelődik nehéz problémákkal, feladványokkal vagy rejtélyes dolgokkal. Jól tud ma koncentrálni, ami hatékonnyá teheti kutatómunkájában, mert képes leásni a mélységig.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma semmi kedve nincs dolgozni, leginkább csak társalkodna, jobb lenne, ha szabadságot venne ki a mai napra, vagy próbáljon meg minél kevesebb kötelezettséget a nyakába venni. Sokkal jobban szeretne útra kelni, talán egy rövid kirándulást meg is engedhet magának.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Társkapcsolatát ma igencsak gyakorlatiasan kezeli, félretéve minden idealista romantikázást. Ha mostanában kezdődne egy új kapcsolata, abban a korkülönbség minden bizonnyal szerepet játszana, szinte tanár-diák jelleggel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma megpróbálják rávenni valami gyors meggazdagodást ígérő módszerre, higgye el, nem fog menni. Szeretné, ha egyszerre több bevételi forrással is rendelkezne, de ez most nem a nagy bevételek időszaka.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön hagyomány szerinti uralkodója, a Jupiter most fényszöget alkot a Merkúrral, ezek az élénkítő hatások különösen kedveznek a szellemi munkának vagy a tanulásnak. Tervezésre, hosszú távú utazásokra, külföldiekkel való kapcsolatteremtésre alkalmas nap a mai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: