2017-08-10 06:58:53• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Skorpió - Szétszórtságával felboríthatja környzete programját.

Napi horoszkóp augusztus 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Halak jegyében jár. Próbáljon lassítani a tempóján, és inkább figyeljen, ez többet hozhat a konyhára. Fékezze pergő nyelvét, és ne pazarolja a szellemi tőkéjét fecsegésre. Arra főleg vigyázzon, hogy más titkát ne beszélje ki!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mindegy kivel találkozik, azt el fogja varázsolni. Délután a bevásárlást is szórakoztatónak tartja, feltéve, hogy nem borítja fel a költségvetését… Az estét is vidáman tölti, ismerősei rajongással veszik körül. Ma könnyedén ismerkedhet, flörtölhet!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygóállások valódi és átvitt értelemben is felhevíthetik a levegőt. A szerelmi életében a szenvedély a tetőfokára hág. Ha ön éppen nyaral, vigyázzon a napszúrással, és fogyasszon elegendő folyadékot!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma különösen erősek lehetnek a megérzései, hallgasson rájuk! Ha az ösztöneit követi, könnyen ellavírozhat a nehéz helyzetekben is – ezekből pedig ma adódik bőven… Este örülni fog, hogy vége a napnak!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Igaz, hogy a változatosság gyönyörködtet, ám egy idő után károssá is válhat. Ne feszítse túl a húrt! Könnyen a szemére vethetik majd, hogy túl messzire megy, a párja helyében ön sem lenne olyan megértő.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Fennáll a veszélye annak, hogy elúszik a pénzzel, és sok pénzt ad ki olyan dolgokra, amikre nincs is szüksége, vagy amik nem érik meg az árukat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Csendesnek, nyugodtnak ígérkezik ez a nap. Olyannyira, hogy az már önnek is feltűnik… Attól függetlenül, hogy nem történik semmi említésre méltó, még akad tennivaló bőven. Annyira elfáradhat, hogy estére már semmihez sem lesz kedve.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szétszórtságával felboríthatja a családja vagy a partnere programját. Ha szabadságon van, ám váratlanul behívják a munkahelyére, és igent mond, a túlórákban most nem lesz köszönet. Ma több váratlan vendégre is számíthat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most különösen nehezére esik, hogy tekintettel legyen másokra, és alkalmazkodjon hozzájuk. Valami konkrét dolgot szeretne megszerezni, vagy elérni, és kedvetlenül reagál, ha valami vagy valaki keresztezi az útját.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Már reggel érezheti, milyen jó lesz ez a nap. Sugárzik önről, hogy összhangban van önmagával, így nagy hatást gyakorolhat másokra..

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Elfogja a becsvágy, de nem lesz egyszerű babérokat aratnia, mert ma sokkal gyorsabban el fog fáradni, mint máskor. Próbáljon meg ráhangolódni másokra, különösen azok gyenge pontjaira, ha ez sikerül, akkor komolyan fogják venni.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold már az ön jegyében van. Igyekezzen megértéssel és részvéttel fordulni az embertársai felé. Kérdezze meg, kinek miben segíthet – ezzel a gesztussal csodákat érhet el.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: