2017-07-02 08:51:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szervezzen magának egy nyugodt napot!

Napi horoszkóp július 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma már a Skorpió jegyébe fog lépni. Ápolja a lelkét, a mai napon erre jó lehetősége van. Lehetőleg minél kevesebb programot szervezzen, mert váratlanul összezördülésekre kerülhet sor.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyébe készül, de délután még szemben fog állni az Uránusszal. Most olyan emberekkel kellene találkoznia, akik fontosak az Ön számára. Értékes beszélgetéseket folytathat, nagy felismerései lehetnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold készülődik már a Skorpió jegyébe. Ez egy kritikus napnak ígérkezik, sokan össze fognak veszni egymással. A bosszúságot a Mars és a Jupiter fényszöge okozza. Tartsa távol magát minden nézeteltéréstől, és ne kezdjen semmiről sem vitatkozni.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma már átlép a Skorpió egyébe. Ez csodálatos az ön számára, de még korai az öröm… A Nap közeledik a Jupiter kellemetlen fényszöge felé. Ennél a bolygóállásnál problémákkal kell számolnia. Különösen az emberi kapcsolataiban kerülhet sor konfliktusokra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Skorpió jegyében fog állni már este. Inkább töltse az idejét a családjával, szüksége van a nyugalomra. A Nap és a Jupiter kellemetlen fényszögben fognak kapcsolódni, és ez vitákra ad majd okot.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold készül már a Skorpió jegyébe, de a vasárnap első fele még kicsit zavarosnak látszik. Ne vállaljon túl sokat a mai napra. Kerülje a nagyobb tömeget, a vitákat és a rossz kedvű embereket is, mert nagyon hamar kipattanhat egy veszekedés.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold már este a Skorpió jegyében fog állni. Ám a Jupiter még sok mindent tartogat az Ön számára, egy új utat, egy új célt, talán még új embereket is ad Ön mellé. Csupán kritikusnak kell lennie, hogy tisztán el tudja választani egymástól a jót és a rosszat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold már este az Ön jegyében fog állni. Legjobb, ha szervez magának egy nyugodt napot. Sok zavart elkerülhet, ha mára már nem tervez több programot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold elhagyni készül a Mérleg jegyét. A délelőttje még nyugodt és csodaszép lesz. Jobb, ha ma elkerüli azokat a helyeket, ahol sokan vannak. Inkább maradjon otthon, és helyezze magát kényelembe. Minden más zűrzavarhoz vezethet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok bolygó áll még a Rák jegyében, a Mars miatt egy vita könnyen veszekedésbe torkollhat. Inkább tartsa vissza magát, és kerülje el a rossz hangulatú embereket. Fontos, hogy engedje magát rávenni arra, hogy érzelmei alapján cselekedjen.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold távozik a Mérleg jegyéből. Legjobb lenne, ha ma egyáltalán nem csinálna semmit, csak pihenne, és szabadon alakítaná a napját. A mai bolygóállások együtt járnak a bosszúsággal. Jót tenne egy nagy séta, vagy kerékpártúra.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold már a Skorpió jegyében lesz este. Különösen a művészi feladatok sikerülnek ma nagyon jól. Áldozzon hát időt kedvenc hobbijára. A mai napot Ön tudja egyedül a kellő nyugalommal és higgadtsággal elviselni.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: