2013-02-02 00:21:17• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Skorpió - Szeretne egy kicsit pihenni végre

Napi horoszkóp február 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Végre szembe kellene néznie a hibáival: ez az első lépés ahhoz, hogy végre úrrá is legyen rajtuk. De ez csak akkor lehetséges, ha önt is valóban zavarják. A bizonytalansága azonban egészen biztosan ilyen tényező.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szerencsésnek mondhatja magát, mert képes minden nehézségben meglátni a jót, a lehetőséget is. Az oly sokakra jellemző negativitás, és rosszakarat önre nem jellemző. Ezért is lehet sikeresebb most másoknál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Próbáljon meg minél több időt a partnerére szánni, vele eltölteni. Persze nem úgy, hogy ráerőszakolja a saját akaratát, vagy ellenkezőleg, szolgai módon ugrál körötte. A közös örömben eltöltött idő lehet az összekötő kapocs.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Társasági életet él, de nem érzi magát igazán felszabadultnak az ön körülvevők társaságában. Akkor pedig mi értelme? Csak akkor mondjon igent a mai meghívásra, ha valóban szereti azokat, akik hívják. Vagy legalább egyet közülük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valakinek ajándékot szeretne ma venni, vagy valami módon kedveskedne neki. A baj csak az, hogy sehogy sem tud rájönni, mi lenne ennek a legmegfelelőbb módja, vagy tárgya. Kérdezze meg a kedvesét, vagy egy barátját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a Szűz jegyűeket is társaságba, netán farsangba hívják. A baj csak az, hogy fogalma sincs, minek öltözzön. Ejtsen gyorsan útba egy kölcsönzőt, vagy válasszon valamilyen minimalista megoldást: pl. egy álarc formájában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mostanság roppant feledékeny, és mintha mindig valamilyen lila ködökben lebegne. Amíg jól érzi magát benne üsse kő, de ha már szeretne talajt érni, akkor vegyen magára súlyokat. Például ma végre már kitakaríthatna.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szeretne egy kicsit pihenni végre, de számtalan teendője nem engedi, hogy ezt meg is tegye. A felgyülemlett feszültség estére már teljesen kimerültté teszi. Ideje egy kis kikapcsolódásnak: egy ismerőse bulizni hívja. Menjen!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretne egy kicsit pihenni végre, de számtalan teendője nem engedi, hogy ezt meg is tegye. A felgyülemlett feszültség estére már teljesen kimerültté teszi. Ideje egy kis kikapcsolódásnak: egy ismerőse bulizni hívja. Menjen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma több figyelmet szentel a külsőségeknek, mint a valódi tartalmaknak. Ezért eshet meg önnel, hogy csúnyának, vagy rossznak lát valakit, akit egyébként eddig nagyon szeretett és sokra tartott. Talán csak most nem jól szemléli őt.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon kellemes napra számíthat: felhőtlen és vidám, és ez a jókedv most az önt körülvevőkre is átragad. A családtagjainak valóban nagy szükségük is van az ön lelki, szellemi támogatására. Főleg akkor, ha ön a családfő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne akarjon ma féltékenységi jeleneteket rendezni, mert ezzel mindent elronthat az életében. Próbálja megállni azt, hogy vissza akarja tartani a partnerét, ha őt mára külön partira hívták. Inkább keressen ön is egy mulatságot magának.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: