2017-01-02 08:05:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szerencsés napja lehet

Napi horoszkóp január 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma foglalkoznia kell néhány olyan problémával, amit eddig jó mélyen a fiók aljára rejtett. Jól teszi, ha fenntartással kezel bizonyos baráti tanácsokat. Nem akartak rosszat önnek, de nem látják olyan tisztán a helyzetét, mint ön. Ma csak magára hallgasson!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bár kicsit nehezére esik, mégis foglalkoznia kell a rokona problémáival. Miután a családhoz tartozik ő is, és segítségre szorul, sajnos nem tudja kivonni magát a feladat alól, bármennyire is szeretné. Utólag örülni fog, hogy nem volt rest segíteni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars helyzete miatt előfordulhat, hogy olyan dolgokat kérnek öntől számon, amikért nem is ön a felelős. Fogadja el, hogy a főnöke is tévedhet, akár fontos dolgokban is, és igyekezzen tisztázni a helyzetet. Arra azért vigyázzon, hogy tapintatosan közölje a felettesével a tévedését...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha vannak a munkával kapcsolatos jogi ügyei, azokat most kellene intéznie, vagy legalább elindítania, mert most önnek kedveznek a bolygóállások. Az estét töltse a párjával, pihenjen minél többet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Habár szívesen lazítana még, sajnos ma már a tettek mezejére kell lépnie. A munkahelyén különösen nagyot kell alakítania, ha a továbbiakban is meg akarja tartani a pozícióját.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem lenne tanácsos, hogy ma komoly szerződéseket írna alá, főleg a hosszú távú dolgoknál kellene ezt alaposabban megfontolnia. Hektikus napra számíthat, csak a rutinmunkákkal törődjön.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem ártana egy kicsit többet mozognia: az ünnepek alatt bizonyára önre is felszaladt pár kiló. Ráadásul az egészségének is jót tenne, ha sportolni kezdene. Legyen ez az egyik újévi fogadalma!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szerencsés napja lehet: egy kedves kollégája, barátja sok terhet levehet ma a válláról, nem kevés erőfeszítést spórolva meg ezzel önnek. Mutassa ki a háláját, tegyen az illető felé ön is egy gesztust.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fáradt, kialvatlan, ráadásul nincs jó kedve. Nyomják a kellemetlen hírek, minden idegesíti. Legjobb lenne ilyenkor otthon maradni, jól kipihenni magát, de valószínűleg nem teheti. Valahogy vészelje át ezt a napot, a holnap már könnyebb lesz!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyan telefonbeszélgetésben lesz része, ami csak arra jó, hogy összezavarja. Nyugodtan hívja vissza az illetőt, és kérje meg, hogy beszéljék újra át a dolgot. Amíg nem sikerült ezt tisztáznia, ne fogjon bele semmilyen munkába.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jól indul az újesztendő. Vállaljon el minden munkát, amiről úgy érzi, hogy önnek való. Döntések, választások előtt áll. Akármiről is van szó, egyedül hozza meg a döntést. Mindenki meg fogja érteni, akkor is, ha csak utólag avatja be őket.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nagy lendülettel dolgozik az újév első munkanapján, ráadásul kitűnő eredményekkel. Ne hagyjon ma semmit őrizetlenül, mert kirabolhatják.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: