2020-04-14 07:51:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Rendezze át magában a célokat, és mérlegelje, mi az, ami most a legfontosabb

Napi horoszkóp április 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars vitákra, érdekütközésekre utal. Lehet, hogy valaki a magabiztosságát értelmezi félre, és a háta mögött kellemetlen megjegyzéseket tesz, ami eljut önhöz is. Sértődés helyett a részletek tisztázása volna célra vezető.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Anyagi helyzete javul, de ez a biztonságérzet csalóka, nem szabad erején felül költekezni, mert a mostani kedvező helyzet csak átmeneti. A meghitt együttlétre ma csak perceket tud szánni, amit a párja nem visel el zokszó nélkül, mert valamit meg szeretne beszélni önnel.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Bakban jár, ma igazán hatékonyan halad a feladataival. Tanácsos volna egy kicsit előre dolgozni, mert váratlan események húzhatják át a terveit, és rövidesen olyan új feladatot kap, ami teljes erőbedobást kíván.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Állítson fel fontossági sorrendet. A hivatásával kapcsolatos váratlan bosszúságok egyébként elvonhatják figyelmét a távlati terveiről, de még egy fontos megbeszélést is könnyen elfelejt, amiből baj lehet.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bakban egy kicsit lehűti szenvedélyes temperamentumát. Alkalmas a mai nap a hosszú távú stratégiák kidolgozására, mert most csak az objektív tényeket veszi számításba.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy most kezdődő ismeretség új, nagyon izgalmas fejezetet nyithat az életében. Egyelőre csak a társkereső oldalon beszélgetnek, de egyre bizalmasabb témák is szóba kerülnek. Az illető nagyon is megfelel az elvárásainak!

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár a munkahelyi viták, a főnökei akadékoskodása naponta kiborítja, változtatásra egyelőre gondolni sem lehet. A Vénusz nemcsak boldogságot hozhat, hanem jó adag féltékenységet is: próbáljon úrrá lenni ezen, mert teljesen alaptalan!

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rendezze át magában a célokat, és mérlegelje, mi az, ami most a legfontosabb, illetve mi az, ami elbír egy kis halasztást. Anyagilag is új költségvetést kell csinálnia.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az eddigitől merőben eltérő feladatot kap, ami rengeteg új elemet tartalmaz, alaposan fel kell készülnie, ha nem akar kudarcot vallani vele. Rengeteg idejét, energiáját leköti, de egyelőre nagyon lelkes, és meglepődik, hogy a kollégái mennyire segítőkészek.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az ön jegyében van. Javulnak az esélyei, önbizalma is erősödhet, és ha most sikerül fegyelmezetten szemlélnie az eseményeket, akkor hamar kilábal a munkahelyi gondokból, és a hosszú távú tervei sem kerülnek veszélybe.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kommunikáció kerül most előtérbe: híreket hoz és visz, és ezekből egészen jól profitál majd. Lehet, hogy ezekben a napokban egy írásos dolgozata elnyeri a főnöke vagy tanára elismerését.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A biztonság utáni vágyát elnyomja a hiúsága. Ugyanis egy nagyon hízelgő ajánlattal keresik meg. Ez az új pozíció rangot ugyan ad, de anyagilag bizonytalan. Érdemes alaposabban tájékozódni a részletekről.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: