2016-05-31 09:37:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Remek napra számíthat!

Napi horoszkóp május 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold készülődik a Kos jegyébe. Kedvezőek a feltételek az elmélyüléshez, a lelki problémák megoldásához. Ha esetleg megbetegedett volna az elmúlt napokban, biztos lehet abban, hogy mától a gyógyulás útjára lép.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr még mindig a Bika jegyében van. Ön most fáradhatatlan, világosan látja a céljait. Új élményekre vágyik, és ne is csodálkozzon azon, ha mehetnékje támad. Ha teheti, próbáljon ki egy új hobbit, sportágat, és kezdje el szervezni a nyári szabadságát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Konfliktusokkal terhelt a mai nap. Jól teszi, ha parttalan vitatkozás helyett inkább bölcsen hallgat. Ha úgy látja, hogy esélye sincs meggyőzni a vitapartnerét, inkább ne engedje, hogy az végleg leszívja minden energiáját.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyűgösnek és erőtlennek érzi magát, de annyi a teendője, hogy aligha engedheti meg magának a lustálkodást. Azért próbálja meg egy kicsit lazábbra venni a mai napot. Az esti programját inkább mondja le!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma a párjának rokonsága érkezhet önökhöz vendégségbe. Terítékre kerülhetnek családi ügyek, segítse a beszélgetést, amennyire öntől telik. Ön is szívesen szól bele mások életébe, s ad kéretlenül is tanácsokat. Nem veheti hát zokon, ha valaki más is ezt teszi önnel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai bolygóállások haszontalan kiadások veszélyét jelzik, és azt is, hogy hajlamos lesz önmagát túlértékelni. Egy vitában kissé pökhendien viselkedik. Ezt persze sérelmezik mások, ezen ne csodálkozzon!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ugye ön sem akarja, hogy minden terve kudarcot valljon? Ha így van, akkor legjobb, ha nem engedi befolyásolni magát senki által, és végre azt teszi, amit igazán akar. Különben, ha mindig másnak akar megfelelni, biztos a kudarc.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remek napra számíthat! Minden feladatával sikerrel járhat, úgyhogy használja ki ez a napot a fontos ügyek intézésére! Kellemes kalandot tartogat önnek ez a nap. Az élmény, amelyben része lesz, még sokáig melengetheti a szívét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne merüljön bele meddő vitákba se a munkatársaival, se pedig a párjával! Ez csak elvonja önt a saját feladataitól. Ha semmiképpen nem kerülheti el a konfrontációt, akkor erőltessen magára nyugalmat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyszerű, de egyben különös ötlettel állhat ma elő a munkahelyén. Ne csodálkozzon azon, ha nem lesz mindenki maradéktalanul elragadtatva tőle. Ha jót akar magának, akkor óvatosan adagolja csak az információt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll, az ön horoszkópjának kommunikációt jelző területén. Valakivel szemben színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mire is számíthat a jövőben önnel kapcsolatban.

Halak: II. 19. - III. 20.
Jól teszi, ha belevág az elképzelései megvalósításába. Egyelőre azonban ne adjon fel semmit jelenlegi életmódjából, munkájából. Lassan, de biztosan haladjon a cél felé!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: