2020-06-25 07:28:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Rájön, hogy mit akarnak mások elhallgatni ön elől

Napi horoszkóp június 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Magabiztosnak tűnik a fellépése, mégsem annyira önzőnek, hogy ezzel másokat fenyegetne. Jó alkalom, hogy megtervezze a jövőjét, és ez irányba már megteheti a kezdő lépéseket. Bőséges energiával rendelkezik, sporttevékenység ajánlott a mai napon.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Komoly félreértések adódhatnak a mai napon a retrográd Merkúr miatt, győződjön meg arról, hogy a mindenki megértette-e, amit mondani szeretnének egymásnak. Ha egyezségről van szó, akkor legjobb lesz, ha leírják, amiben megállapodtak.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A második sorsterületén vonul át a retrográd Merkúr, ilyenkor az események kissé kiszámíthatatlanok. Lehetséges, hogy egy rég nem látott rokon üzleti ajánlattal áll elő, aludjon rá egyet, mielőtt döntene!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kissé nosztalgikus hangulatban van, szeretne most a világ szeme elől elbújni, de ezt nem teheti meg. Sok ügyet kell elintéznie, sajnos vannak köztük olyan feladatok is, amibe ma beletörik a bicskája.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, a szerelem nem kerüli el, ha valóban hódítani akar. Ha párkapcsolatban él, akkor este szánjon egy kis időt a partnerére, szervezzen valamilyen romantikus programot.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most foglalkoztatja néhány dolog, amiben nem igazán tud dönteni, szerencsére elfogulatlan barátaira most is számíthat. Kérje ki a véleményüket, minden bizonnyal segítőkészek lesznek, ön pedig bizonyosságot nyerhet, hogy jó irányban gondolkodik-e.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Eredményes lépéseket tehet a mai nap hivatásában, kérvényezheti akár a fizetésemelését, most támogatásban van része felettesei részéről. Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, különben elvétheti a lehetőséget.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Akár csodák is történhetnek ma. Egy bizonyos ügyben megsejt majd valamit, rájön, hogy mit akarnak mások elhallgatni ön elől. Tartson több szünetet nap közben, mert ma könnyen elfárad.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nehezen tudja rávenni magát arra, hogy anyagi gondokkal foglalkozzon. Pedig most fontos lenne, hogy áttekintse a pénzügyeit! A kapcsolatok, különösen a családi és a szerelmi kapcsolatok ma különösen jelentőségteljesek az ön számára, valaki nagy örömet szerez önnek a kedvességével.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon fontos megbeszélésekre kerülhet sor a főnökeivel, a kollégáival, vagy a házastársával. Bár ön nem igen hagyja magát elnyomni, a hangulat feszült és ingerült lesz.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne kezdjen bele új feladatokba, és ne szerezzen be nagyobb dolgokat, mert könnyen átverhetik. Minden lassabban megy, és néhány dolog nem is a terv szerint alakul. Egy kis türelemre van szüksége. Ne hagyjon semmit magára erőltetni.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Jók a kilátásai arra, hogy üzleti és pénzügyeit rendezze. A csillagok nemcsak ötletessé, de nagyon éles elméjűvé is teszik, így képes meglátni a pillanat adta lehetőségeket.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: