2019-09-06 04:54:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nézze meg, kivel köt üzletet

Napi horoszkóp szeptember 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars trigont alkot a Szaturnusszal, ez lehetőséget ad önnek, hogy kellő türelme legyen olyan témákkal foglalkozni, melyek kitartást igényelnek. Hatékonyan halad a feladataival.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Plútó harmonikus fényszöge önnek pénzügyi és érzelmi biztonságot ígér. Bármilyen üzleti vállalkozásra adja a fejét, ha az kapcsolatban van műtárgyakkal vagy művészetekkel, a siker garantált. Este pedig szenvedélyes órákat tölthet kedvese karjaiban.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Neptunusztól kap egy oppozíciót, ez zavaros félreértéseket okoz a kommunikációban, és a másik fél még a hazugságtól sem riad vissza. Önnek annyi a dolga, hogy járjon nyitott szemmel és ne rugaszkodjon el a valóságtól.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Jupiter együttáll az ön hatodik sorsterületén, tartózkodjon a túlzott evés-ivástól, amennyiben másnap nem akarja viselni az egészségét érintő kellemetlenségeket.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A második sorsterületén átvonuló Vénusz remek kapcsolatba kerül a Plútóval, ez önnek anyagi fellendülést ígér. Ön remek üzletember, ma is felfedezi, kivel érdemes társulnia és kölcsönösen gyümölcsöző üzletet kötnek.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az ön első sorsterületén egy kellemetlen fényszöget alkot a Neptunusszal. Nézze meg, kivel köt kapcsolatot, mert ez a fényszög megtévesztéseket, csalárdságot jelez. Titkos szerelmi kapcsolat kibontakozása is lehetséges, de sajnos nem valószínű, hogy tartós lesz a viszony.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Neptunusz a hatodik sorsterületén szembenállást alkot a Vénusszal, ez egészségügyi panaszt jelezhet. Jó lenne, ha gondosabban ügyelne rá, hogy elegendő folyadékot fogyasszon és tartózkodjon többet szabad levegőn.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön nagyon jól kezeli a pénzt általában. Ma azonban a Jupiter-Hold konjunkció az ön második sorsterületén álldogál, igencsak megterhelt fényszögekkel. Használja az intuícióját, nézze meg kivel köt üzletet, vagy kinek ad kölcsön, mert meglehet, hogy soha nem látja viszont a pénzét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Legyen óvatos mindenféle üzleti tárgyaláson, ugyanis a megtévesztés lehetősége a levegőben van. Ön maradjon teljesen őszinte és egyenesen fejezze ki nézeteit, és ne menjen bele semmilyen gyors meggazdagodást ígérő tranzakciókba.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Plútó az ön első sorsterületén álldogálva fényszögbe kerül a Vénusszal, ez rengeteg pénzt jelent önnek. A szerelmet érintő dolgai is nagyszerű lehetőségekkel kecsegtetik, kapcsolatai új mélységei tárulnak fel ön előtt.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Neptunusz az ön második sorsterületén kedvezőtlen helyzetben van. Tartsa magát távol mindenféle pénzügyi befektetésektől. Elköteleződésre sem alkalmas a mai nap, mert hajlamos mindent jobb színben feltüntetni, aminek csalódás lehet a vége.


Halak: II. 19. - III. 20.

A hetedik sorsterülete kerül ismételten fókuszba, ez arra hívja fel a figyelmet, hogy különös gondot kell fordítania párkapcsolatára. Általánosságban elmondható, hogy ön mindig kész a megegyezésre, de ma ez különösen így van.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: