2017-09-01 00:01:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Plútó, a Jupiter és a Hold is támadja a Kos jegyét. Az élet ma komoly döntések elé állíthatja önt. Tartsa magát az eredeti elképzeléséhez, és így talán kizárható a tévedés.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold együtt áll a Plútóval. Nagyon gondolja meg, mit válaszol bizonyos kérdésekre. Most nem szabad a hosszú távú tervekről senkivel sem beszélnie, nem szabad mások tudomására hozni a titkait.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön uralkodó bolygója hátráló mozgásban van. Változtatni mindig lehet mindenen, önnek is más megoldást kellene keresnie egy problémára… Ne legyen makacs!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma a Plútóval áll együtt. Könnyen elbízhatja magát, azt hiszi talán, hogy már minden sínen van, és ekkor érheti kellemetlen meglepetés… Jól járja körbe a részletkérdéseket, legyen nagyon megfontolt! Csak akkor beszéljen a terveiről, amikor annak eredményei már kézzelfoghatók.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma a Mars együtt áll a Merkúrral. Bármennyire is szeretne pihenni, kikapcsolódni, erre nem lesz lehetősége. Vegyen erőt magán, végezze el azt, amit mára tervezett, sokkal jobban fogja érezni magát utána.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr visszalépett az Oroszlán jegyébe. Már régen szeretett volna látni valakit, és végre ma az élet az útjába sodorja az illetőt! Az érzelmei mélyebbek, mint hitte volna, sok megbeszélnivalójuk lesz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Plútó és a Hold támadja az ön jegyét. Bármit is szeretne elérni, csak első látásra tűnik jó ötletnek, figyeljen az intő jelekre. Ha megszólal az a bizonyos vészcsengő, hallgasson rá. Ne menjen fejjel a falnak!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nehéz napra számíthat. Gondolja át, mi a fontossági sorrend, mert nem sikerül mindennel végeznie. Most tényleg önnek kell a döntést meghoznia! Nem sokára oldódnak a feszültségek, és mentesül az ilyen feladatok alól.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter jó fényszögeket kap, főleg a Szaturnusztól. Lehet, hogy rengeteg munkát kell majd befektetnie valamibe, aminek még sem lesz olyan pozitív a végkimenetele, mint ahogyan remélte.... Muszáj lesz felfednie a lapjait, és viselnie kell bizonyos cselekedeteknek a következményeit is.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó és a Hold együtt állnak az ön jegyében. Várja ki a megfelelő alkalmat ahhoz, hogy megmutathassa a tehetségét. Addig próbálja meg elviselni azt, hogy mások mondják meg, mit kell csinálnia.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz jó fényszöget kap. Ne hagyja kétségek között a párját, mert annak nem lehet jó vége. Beszélgessenek a problémákról, hallgassa meg a másikat, engedje, hogy elmondja a sérelmeit. Mindenkinek teljes erőbedobással kell dolgoznia ennek a kapcsolatnak a javításán.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Szaturnusz még támadja a Halak jegyét. Egyre nehezebben tudja elviselni mások jelenlétét – az elfojtott indulatokat kezelnie kell, a harag mindenhol rossz tanácsadó. Muszáj alkalmazkodnia, másképp nem megy!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: