2014-04-20 10:54:12• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ne legyen annyira hű az elveihez!

Napi horoszkóp április 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon inkább ne foglalkozzon pénzügyekkel. Vasárnap lévén, túl sok mindent úgysem tehet, feledkezzen hát el egy kicsit a gondokról. Ha egy kicsit költekezni támad kedve, ma ezt is megengedheti magának. Szórakozzon a családjával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kicsit zaklatottan indulhat a napja, valószínűleg azért is, mert hajlamos túlaggódni a dolgokat. A mai napon kapcsolódjon ki teljesen, feledkezzen meg a munkájáról, lelje örömét a családi életben! Hogy legyen mire emlékeznie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Olykor ugyan nehéznek érzi a helyzetét, de valójában nagyon szép időszakot él meg éppen. Olyan emberek veszik körül, akiket szeret, és akik szeretik önt. Ennek örüljön, és élvezze ki a mai nap szabadságát, az együtt töltött órákat!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az anyagi helyzete elég jónak mondható, és a közeljövőben még ennél is jobbra számíthat. Miért, hogy ön mégis aggodalmaskodással és számolgatással tölti ezt a drága szép napot? Legyen kicsit nagyvonalú magával és másokkal is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha javítani szeretne a párkapcsolatán, akkor bizonyos áldozatokat kell hoznia érte. Azt nem várhatja el, hogy mindig a társa hátráljon meg az ön kedvéért. Mutassa meg, milyen az, amikor ön tud lemondó és jóindulatú lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyi történésekről jobb lenne, ha meg tudna feledkezni egy kis időre. A társával kellene foglalkoznia inkább, hiszen olyan kevés időt tudnak egymásra áldozni. Pedig ez egyiküknek sem áldozat, hanem öröm.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyében oly soká tartózkodó Mars szinte gyökeresen megváltoztatta a személyiségét az utóbbi időben. Ez előny is, mert hatására erősebbé és határozottabbá vált. De hátrány, mert nehézségeket okoz a társkapcsolatában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Most az egyszer ne legyen annyira hű az elveihez! A jegyében járó Szaturnusz miatt valahogy nagyon kezd megcsontosodni a véleményeiben. A helyzete azonban átértékelést, újraértelmezést kívánna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön mostanában Fortuna kegyeltje, s olyan élményekben lehet része az istennő segítségével, amelyekre már régóta vágyott. Egy kisebb-nagyobb utazásra is viheti jó sorsa. Ne feledje otthon a fényképezőgépét! Teremtsen emlékeket!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Végre itt a várva várt fordulat, mely az élete sok területére kihathat. Önnek nincs más dolga, csak meglátni a lehetőségeket, és a megfelelő időben lépni. A párkapcsolatot illetően tehet elsősorban nagy horderejű lépéseket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jó napra számíthatnak a Vízöntő jegy szülöttei. Ha ráadásul nem is az otthonában tölti a napot, akkor a kaland lehetősége is felmerülhet. Ha otthon éri az ünnep, akkor pedig különösen meghitt pillanatokra számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szép nap ez a mai a Halak jegy szülötteinek is. Önt mindig meghatják az ünnep pillanatai, s ez a Húsvét többet is tartogathat önnek. Jó hírt kaphat, vagy ráébredhet valamire saját magával, a jövőjével kapcsolatban.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: