2018-03-19 06:49:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ne ítélkezzen elhamarkodottan

Napi horoszkóp március 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön jegyében van. Most szokatlanul határozottan tisztában van a céljaival, és konokul ki is tart mellettük. Ha valaki megkérdőjelezné a helyességüket, azért ne utasítsa el kerek-perec a kételyeit. Az illető csak segíteni szeretne önnek.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma meglehetősen nyugtalan napra számíthat a munkahelyén. A viták elharapózhatnak, önnek azonban jobb lenne tartózkodnia tőlük. Ha csak nincsen döntéskényszerben, húzódjon a háttérbe, és foglalkozzon csak a maga dolgával!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Egy kínos témát is könnyedén megtárgyalhat ma, ha a sikerül könnyed, tréfás hangot megütnie. A humorral sokkal többet elérhet, mintha teljes csatasorba állít érveket és agresszívan mindent megcáfol, amit mások mondanak. Legyen könnyed!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Társaságban nagy sikert arathat a mai napon, leginkább estefelé; mindenki rajong önért, tenyerükön hordozzák. Használja ki a sikert jövőbeli céljai megalapozására! Hallgasson mindenben a szívére, kivéve a pénzügyi döntéseket!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Tanácsosabb most kicsit visszafogottabban nyilatkoznia, néha bizony nem ártana, ha csendben benyelné a véleményét. Nemcsak a sértés elkerülése miatt, hanem mert talán később maga is belátja, hogy elhamarkodottan ítélkezett.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében jár. Ön alapvetően konzervatív fajta, ezért mindig nehezére esik, ha valamilyen változásra kényszeríti önt a sors. A munkahelyi körülmények most mégis úgy hozzák, hogy önnek kell élen járnia a változtatásokban, a modernizálásban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hiába a jó kollégák és a kellemes környezet, mégis kezdi tehernek érezni a munkát, amit éppen végez. Mielőtt álláskeresésbe kezdene, beszéljen főnökével, talán ő is épp alkalmas embert keres valami jobb pozícióra.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Ma nehéz helyzetbe hozza a kedvesét, s mindazokat, akik kapcsolatba kerülnek önnel. A dolgoknak a mélyére lát ugyan, de egyáltalán nem biztos, hogy helyesen értékeli azokat. Az ítéleteivel inkább várjon még holnapig!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy pénzügyi tervei vannak; ezek nagy része reális, de van olyan is, ami illuzórikus, ködös. Vágyai nem reménytelenek, csak éppen meg kell találnia a megfelelő partnert a tárgyaláshoz.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében van. Úgy érzi, hogy új munkahelyet kellene keresnie. Egyelőre azonban tartsa titokban ezt a vágyát: a helyzete még sehol sem biztos. Valójában még ön sem biztos abban, hogy mik a céljai...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagy utazásra szánhatja el magát, ami akár egy hosszabb külföldi kiküldetés is lehet. Ha igazi Vízöntő módjára nem is veszi nyakába a világot, az érdeklődési köre akkor is kitágul, egészen új ismereteket szerezhet.


Halak: II. 19. - III. 20.
Otthonát érintő pénzügyi kérdések foglalkoztatják: most pontot tehet egy régóta elhúzódó vitás kérdésre, és még jól is jön ki az alkuból. Társával való kapcsolata, ha nem igazi, mély szereteten alapul, most meginoghat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: