2019-08-04 03:50:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ne hagyja, hogy ebben eltántorítsák

Napi horoszkóp augusztus 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma belépett a Mérleg hegyébe az ön hetedik sorsterületére. Ma a közeli kapcsolatai nagyon meghatározzák a hangulatát, leginkább harmonikusan jön ki a többi emberrel, mert a Hold hajlamosít az empátiára, így könnyen rá tud hangolódni másokra és a szokásosnál könnyebben köt kompromisszumot.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma önnél az érzelmi kötelezettségvállalások kerülnek előtérbe, pénzügyek megbeszélésére is alkalmas a mai nap, főleg a közös kasszát illetően. Valószínű önök egyezséget tudnak kötni partnerével, mert értékrendjük hasonló.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma mindenképpen nagy a mozgásigénye akár fizikailag vagy szellemileg is egyaránt, a mai napon könnyen felpattanhat egy bringára és barátaival tesznek egy közös túrázást és napközben valahol a szabadban tanyát vernek és beszélgetnek az élet nagy dolgairól. Szerencsére a nézőpontok több oldalát egyeztetik.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma ön - mindegy, hogy honnét -, de valamilyen elismerésben szeretne részesülni, a Mérlegben elhelyezkedő uralkodó planétája leginkább a partnerétől biztosítja az ön számára az annyira vágyott elismerést vagy az ön pótolhatatlanságát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon vágyik barátai társaságára, és most meg is hívhatja magához őket. Mivel ön híresen remek házigazda, szívesen eleget is tesznek a többiek az ön meghívásának. Luxus ételekkel-italokkal és kiváló hangulattal várja vendégeit.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön ma az érzelmi és anyagi biztonságára fókuszál, nem keres most új élményeket annyira, hanem pénzügyeit szeretné kézzelfoghatóvá tenni és itt szeretne haladást elérni. A mai napon leginkább egyedül lenne, hogy ezt átgondolhassa.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületére lépett, a fókusz most kifelé irányul és szeretné magát megmutatni a külvilágnak, de nem a szokványos módon, hanem sokkal inkább az érzéseiről szeretne beszélni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma arra van szüksége, hogy belső világával teremtsen kapcsolatot, hajlamos kissé introvertáltabban viselkedni. Szüksége van az egyedül töltött időre, érzelmi visszavonulásra, ne hagyja, hogy ebben eltántorítsák, mert lehet, hogy a szokásosnál bizonytalanabb.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma önnek szüksége van arra, hogy barátaival, vagy egyéb újdonsült ismerőseivel töltse az időt. Erre minden lehetősége megvan, hívja meg őket valahová és csináljanak valamilyen közös programot!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek óriási vágya van a sikerre, nem sajnálja a szabadidejét, mindent bedob, hogy ön arathassa le a hívatásában a sikereket. Erre minden esélye meg is van, nincs az egész zodiákusban önnél szorgalmasabb személy, itt az ideje, hogy learassa a babérokat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jó alkalom a mai nap az utazásra, ön ma mindenképpen szabad akar lenni, akár mentálisan és érzelmileg is. Utazása során új tapasztalatokat gyűjthet be, amit aztán később hasznosíthat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma mindenképpen töltse a szabadidejét a szabadban, mindenféle vízi sport megfelel ma kikapcsolódás gyanánt, ha lehet, ezt családi körben vagy szeretteivel tegye, a mozgás és az együtt töltött idő mindenkinek a hasznára válik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: