2019-12-09 08:23:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ne hagyja, hogy belerángassák valami gyors meggazdagodást ígérő tranzakcióba

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr belépett a Nyilas jegyébe, amely az ön kilencedik sorsterületét jelenti. Remek szerződéseket köthet a mai nap folyamán, és az üzleti életben is kedvező fejlemények várhatóak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át, és szinte csak kiváló fényszöget kap, főleg a földies Bak jegyéből. Ez jelezheti egy jogi ügy lezárását, az ön javára, vagy előnyös szerződéskötéseket.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma könnyedén alkalmazkodik másokhoz, mert felismeri a csapatban végzett munka fontosságát, az összefogás erejét. Pénzügyekben viszont ma ne döntsön, főleg, ha nagyobb összegekről van szó.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén valószínűleg új megbízásokra számíthat, amit okos, ügyes hozzáállásával könnyűszerrel megvalósíthat. Most nagyon sok papír munkája van, segítsége viszont nem nagyon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Föld-elem trigonja ma különösen nagy segítségére lesz a munkájában, más egész héten görnyedne az íróasztal felett, ha ennyi feladata lenne, mint önnek! Mindent könnyűszerrel, roppant pedánsan és hibátlanul képes megvalósítani.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr átlépett a negyedik sorsterületére. Úgy gondolja egy kis rendrakás, takarítás ráfér a lakásra, és ahogy rendezkedik, megnyugszik és kikapcsol. Végre nyugalomban végig tudja gondolni a közeljövő teendőit.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valószínűleg a mai este a legalkalmasabb a családi költségvetés átbeszélésére. Bár nem biztos, hogy mindenben egyetértenek, végül sikerül dűlőre jutni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr ma belépett az ön második sorsterületére, ahol már a Nap ott tartózkodik egy Neptunusz kvadrátban. Járjon nyitott szemmel, és ne hagyja, hogy belerángassák valami gyors meggazdagodást ígérő tranzakcióba.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jó kommunikációjának köszönhetően ez egy kedvező napnak ígérkezik mindenféle üzleti ügyben és tárgyalások lebonyolítására - köszönhető ez a Merkúrnak, ami ma az első sorsterületére lépett.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kapcsolatai nagyon kellemesen alakulnak, több új ismeretségre tesz szert, mint általában. Pozitív rezgéseit a Jupiter biztosítja, és ezt az ön környezetében élők is mind viszonozni fogják. Fejlődik, érlelődik és tapasztalatokkal gazdagodik a mai nap folyamán.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nem puskázza el, akkor ma nagyon nagy hasznot hozhat önnek a Vénusz-Neptunusz szextilje, amelyet a Hold is megtámogat, szintén egy Föld-elemből. Ne legyen könnyelmű, figyeljen a munkájára, mert ma nagy előrelépést tehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön első sorsterületén tartózkodó Neptunusz nagyon kellemes sugárzásokat kap, most az élet gyakorlati területén is remekül helytáll, talpraesetten intézi ügyeit.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: