2018-08-21 05:34:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ne a múlton töprengjen!

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr kedvező fényszögben van az ön jegyével. A boldogság, a derű ragyogja be a mai napot. Ha nincs még párja, akkor a sors összehozhatja valakivel! Pénzügyileg is szerencsés lehet.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr kedvezőtlen fényszöge miatt veszekedések törhetnek ki az otthonában. Vigyáznia kell, eddig is éppen elég anyagi kárt okozott magának, amikor gyanútlanul belement néhány kétes üzletbe...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tegye félre a sértődöttségét, felejtse el a korábban felhalmozódott haragját, ugyanis az elkövetkező időszak jó alkalmat nyújt ahhoz, hogy a saját, jól felfogott érdekében, békejobbot nyújtson még az ellenfeleinek is. Az üzleti életben kiemelkedően jó megegyezést köthet!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A párjával, ha volt is az elmúlt napokban némi feszültség, most sikerül kibékülnie. Legyen figyelmesebb, óvatosabb és megértőbb. Kisebb utazásokra is lesz kilátása.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Lehetséges, hogy valaki megpróbál beleszólni abba, ami kizárólag az ön dolga. Ne bosszankodjon ezen, néha ön is szívesen osztogat tanácsot, akár kéretlenül is… Fogadja el, ha mások is ezt teszik.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Úgy érezheti, hogy túl sokat követelnek öntől, és ehhez nincs elég ereje. Családja is hiányolja már a komoly esti beszélgetéseket, a közös vacsorákat. Itt az ideje, hogy pótoljon ma ebből valamennyit.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Több bolygó is támadja a Mérleg jegyében álló Vénuszt. Sajnos a felmenő rokonság tagjai közül többen is megtévesztőn viselkednek majd. Igyekezzen minél tapintatosabban, minél ügyesebben foglalkozni mások ügyeivel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nincs miért félnie, ne is gondoljon a problémákra, hiszen a legjobb hatású bolygó ragyog az ön jegyében. Ne a múlton töprengjen, inkább tervezze végre a jövőjét. A szerencse most csak akkor szegődhet ön mellé, ha nem kívülről várja sorsa rendezését, hanem elébe megy a dolgoknak, és megpróbálja irányítani az eseményeket.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Neptunusz, a fantázia bolygója kellemetlen fényszöget vet az Nyilas jegyére. Könnyen elszakadhat a realitásoktól. Ne tévessze össze a vágyait a lehetőségeivel! Próbáljon pozitívan állni a megvalósítandó feladatokhoz.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma négy bolygó is áll a Bak jegyében. Sok jutalmat, díjazást kap, és ezt mind megérdemli. Figyeljen oda, ne engedje el, ami jár önnek. Valaki ugyanis megpróbálja megrövidíteni…


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Merkúr szemben áll a Vízöntő jegyével. Ma rendkívül bizonytalan, egyszerre több lehetőség is kínálkozik, hogy változtasson az életén, de nem tud dönteni. A barátai, s még inkább a váratlan események gyors lépésre késztetik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Elégedetlen a környezetével, a körülményeivel, s talán önmagával is. Változtatni szeretne: újítani, továbblépni, de egy sor múltbeli esemény vagy ígéret még visszahúzza. A következő hetekben a bolygók segítségére lesznek, hogy lezárhassa a múltat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: