2012-05-19 00:52:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nagy feladat megoldása előtt áll

Napi horoszkóp május 19.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Munkahelyét, pénzügyeit illetően jelentős változások előtt áll, ámde mégse hamarkodja el a döntést! Nem mindig az az előnyös megoldás, ami a legkecsegtetőbbnek látszik. Tanuljon a régi hibákból, ne kövesse el azokat újra!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az utóbbi időben nagyon is hajlamos volt a begubózásra. Ideje nyitnia a barátok, a társasági élet felé! Ne keressen több kibúvót, éljen a lehetőségekkel, ha meghívják. Ha mindig nemet mond, a végén elfeledkeznek önről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Habár szereti a munkáját, az utóbbi időben már nem elégíti ki, amit ott végez. Nem biztos azonban, hogy a kreativitását valami munka szabadítja fel. Valami, egy alkotói tevékenység, amit szeret, inkább kihívást jelenthet önnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kellemes hangulatban vág bele a hétvégébe. Lelkiállapota kiegyensúlyozott, családtagjai körberajongják. Várja önöket a zöld, a szabad friss levegő. A lepkevadászatnál, virágfüzér készítésnél most semmi nem lehet fontosabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ismeri a mondást: aki szerencsés a kártyán, nem túl sikeres a szerelemben, és viszont. Vegye ezt figyelembe, ha részt kíván venni a tavaszi kalandozásokban. Az üzleti nyereség bizony nem garancia a széptevésben való sikerekre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Barátkozós kedvében van, és minden oka meg is van rá. Leginkább most ugyanis bennük bízhat. A családja is ön mellett van, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthat most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az üzleti életben most csodás napok elé nézhet. Ha a hétvégén is munkálkodik, netán kereskedik, akkor biztos haszonra számíthat. Csak arra az egyre ügyeljen, hogy ne legyen önző: másokkal is osztozzon a sikerekben. Legyen segítőkész!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy feladat megoldása előtt áll, ami minden erejét és figyelmét igénybe veszi. Ámde, ha most amúgy sem tehet mást, inkább feledkezzen meg róla a hétvégére! Ha sikerül felhőtlen kikapcsolódásban eltöltenie, feltöltekezhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán bűntudata van valami miatt: elhallgatott, vagy egyenesen elferdített valamit. Nevezhetjük ezt talán kegyes hazugságnak is. Persze ettől ön még rágódhat miatta. A lényeg, hogy legalább saját magának ne hazudjon.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán kicsit unalmasak az ön előtt álló napok, ha magányos, akkor meg egyenesen riasztó lehet a hétvége. Pedig az új nyár új kalanddal kecsegtet. Semmiképp ne töltse hát a szép napokat a négy fal között. Menjen napra, strandra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érezheti, az élete tele van buktatókkal, nehézségekkel. Pedig széppé is tehetné. Pontosabban, csak meg kellene látnia benne az önre váró szépségeket. Mert sokszor csak elmegy mellettük, pedig majd kiszúrják a szemét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamire nagyon vár, de egyben valamiképp retteg is tőle. Talán ez az oka annak, ha nem fogan meg önben a nagy lehetőség pillanata. Először az ellenérzéseit kellene legyőzni, s utána már csőstül jönne a siker.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: