2017-07-04 07:52:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Mutassa meg tehetségét a világnak!

Napi horoszkóp július 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Rák jegyében kap hideget is és meleget is, de önnek öntudatosságot ad. Vigyázzon arra, hogy túlcsordulhat az a bizonyos pohár, és hajlamos lesz ön is a túlzásokra. Vigyázzon jobban a pénzére, mert a mai fényszögek könnyelműségre csábítják.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez az egyetlen támadás, ami a Bika jegyét ma éri. Így több energiát fog érezni, és gyorsan nekiláthat tervei megvalósításához, főleg akkor, ha kreatív tevékenységekből származhatnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma kisebb vitára kerülhet sor a munkahelyén. Ön nem az a fajta, aki egykönnyen feladja az elképzeléseit, de azért szüksége lesz némi hajlékonyságra, és találékonyságra is. Amit elér, az nem sok, de nem is kevés.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap és a Jupiter helyzete pazarlást, felesleges költekezést jelez. Ez oda vezethet, hogy ön megfeledkezik a takarékosságról, és úgy vásárol, mintha nem lennének határai… Ne essen túlzásokba.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Úgy tűnik, lejárt a kivárás, a mérlegelés ideje. Valamiben lépnie, döntenie kell, legvalószínűbben a párkapcsolatát illetően. Minden szempontból a maximumot szeretné nyújtani, ám ezzel csak feleslegesen túlterheli magát. Mindenben nem lehet tökéletes, ezt fogadja el!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr és a Hold jól kapcsolódnak egymáshoz. Most már hozhat komoly döntéseket, akár a megérzéseire hallgatva is. A mai napot elégedetten zárhatja, és talán egy jó üzletet is sikerül tető alá hoznia.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A lelki békéje nagyban függ az egzisztenciális helyzetétől. Ezért jól teszi, ha utánajár végre a lehetőségeinek. Ha úgy érzi, hogy több van önben, mint amennyit jelenleg fel tud mutatni, akkor tárja fel a karrierterveit a főnökének.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez lehetőséget ad önnek arra, hogy megmutassa a tehetségét a világnak. Ne engedje, hogy a dühe elragadja ma egy munkahelyi vita során. Csak akkor tud jól érvelni, ha hagy magának időt arra, hogy lehiggadjon.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön nagyon jó szívű, ezért sokat segít a kollégáinak is. Csak azt ne hagyja, hogy ez az átmeneti szolgálatkészsége megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheti el, hogy majdan kötelességének róják fel, amit most szívességből tesz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó és a Mars még szemben állnak egymással. Jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz. Talán nehezebben megy a dolog, mint remélte, de egy párkapcsolati ügyben most nincs helye az engedékenységnek. A következetessége egyben a megbízhatósága záloga is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma is nagy esélye vannak arra, hogy találkozzon valakivel, aki sokáig szerepet kap majd az életében. Ennek nem kell mindjárt nagy szerelemnek lennie, de egy bensőséges barátság mindenképpen kialakulhat belőle.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Kaphat egy jelet, aminek nyomán támadhat egy zseniális ötlete, de az is lehet, hogy egy beszélgetés során jut értékes felismerésekhez. Így, vagy úgy, de nagy előrelépést tehet a mai napon!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: