2016-02-05 09:08:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Most ön is új utakat keres

Napi horoszkóp február 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most komoly változások várhatóak az életében. Legyen nagyon körültekintő, mert a türelmetlensége könnyen balesetveszélyhez vezethet. Ha ön egyébként is hajlamos a szívbetegségre, akkor nem ártana, ha elmenne egy alapos kivizsgálásra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Lehet ez egy nagyon termékeny időszaka is a személyes fejlődésének, ugyanakkor, ha foggal-körömmel ellenáll a változásoknak, akkor hamar zűrös helyzetekben találhatja magát. Mindenesetre mire véget ér ez az időszak, szabadabbá és kiegyensúlyozottabbá válhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Gyorsan alakuló, fontos fejlemények teszik jelentőssé ezt az időszakot. A változások sok mindent érinthetnek, a világnézetét is. Maradjon rugalmas, és a váratlan helyzetekben is keresse a kompromisszumos megoldást.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most jól tudja képviselni az érdekeit, meggyőzően adja elő a terveit, így sikerre számíthat a munkahelyén. Ha ön egyedülálló, akkor egy váratlan románc billenti ki a nyugalmából.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Uránusz kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ez a tranzit komoly sikereket jelezhet a karrierjében és nagy boldogságot a szerelmi életében. Hozhat egy belső békességet is, most igazán harmonikus lelkiállapotban van.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jelentőségteljes változások előtt áll, most kiderül, hogy helyek-e az elképzelései. Legyen óvatos és körültekintő, ha így tesz, akkor sok sikert és boldogságot hoz önnek ez a periódus.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha szeretne változtatni a szokásain, az életmódján, akkor most jött el ennek az ideje. Elég kitartással és erővel rendelkezik ahhoz, hogy meg is tudja valósítani a terveit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most ön is új utakat keres. Fontos, hogy nyitott tudjon maradni, és ne zárkózzon el, ha valaki segíteni szeretne önnek! Legyen rugalmas, a változások örömteliek lesznek!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Próbáljon meg lépést tartani az eseményekkel, most komoly változások várnak önre! Ha kérdéses helyzet előtt találja magát, és döntenie kell, akkor hallgasson a megérzéseire. Az intuíciója most pontosan mutatja a helyes utat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Váratlan események teszik próbára, hogy mennyire képes hű maradni önmagához. Ha eddig is jó úton járt, akkor sikeresen leküzdi az akadályokat, és megerősödve lép túl rajtuk. Ha viszont az élete teljesen felborul ezek miatt, akkor itt az idő, hogy újragondolja a célkitűzéseit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most, öntől meglepő módon, nagyon érzelmes lehet, nehezen őrzi meg az objektivitását. Vigyázzon, a túlzott, heves reakciók csak további konfliktusokat robbanthatnak ki.

Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlan problémák merülhetnek fel a párjával, vagy a szüleivel való kapcsolatában. Valójában az évek óta elfojtott feszültségek törnek most felszínre... Végre tisztázhatja a fontos kérdéseket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: