2018-02-20 07:05:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Minden tevékenységét siker kíséri

Napi horoszkóp február 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap átlépett a Halak jegyébe, kissé vontatottabban haladnak a dolgok, ez sokat elvesz az ön lendületéből. Lassítson egy kicsit, tartson szüneteket, ne engedje magát hajszolni, és csak a megszokott tevékenységét végezze. Az új tervek többnyire kudarcra vannak ítélve.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Halak jegyében áll. Nem sok kedve lesz ma a szórakozáshoz. Rengeteg munkája akad, és fontos, hogy összpontosítson. Próbálja meg követni a megszokott ritmusát, akkor sikeresebb lesz a mai napja.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr jegyet váltott. Nagyon sok munka vár önre. De sikerül mindennek időben a végére érni. Minden esetre új dolgokhoz ne kezdjen hozzá, és szerződéseket se írjon alá.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most ereje teljében érezheti magát. Szüksége is van rá, mert a teendője rengeteg. Ha inkább szellemiekben tevékenykedik, akkor sporttal, hobbikertészkedéssel érdemes levezetni felgyülemlett energiáit.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Szokatlanul érzékeny a kritikára: ne vegyen mindent a lelkére, amit mások mondanak! Még az is előfordulhat, hogy a jó szándék vezeti kritikájukat. A délután egy fantasztikus hírt tartogat!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Utazás, pénz, társasági élet: ezek lehetnek a mai nap kulcsszavai. Amihez hozzányúl, arannyá változhat kezében. Fogja vissza cinikus szókimondását a munkahelyén. Különben ellenségeket szerezhet magának!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz és a Hold is szemben áll az ön jegyével. Úgy érezheti, mintha meg lenne kötve a keze, most nem kellene új dolgokba kezdenie. Próbáljon meg vidám maradni, akkor a nehéz munkák is jobban sikerülnek.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma igazán nem lehet oka panaszra, akármilyen megerőltető nap is vár önre. Minden tevékenysége sikert ígér! Bár elfáradt a hosszú télben, most új erőre kaphat!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Új kihívásokkal nézhet szembe a jelenlegi munkahelyén, vagy teljesen új ajánlatot is kaphat valahonnan. Egy idős barátja segítségre szorul, ne tagadja meg tőle a támogatását, még ha egy kis utazásába is kerül a látogatás.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Meggazdagodási terveit most megvalósíthatja, munkáját ma nagyra értékelik, és jutalmazzák jószívű főnökei. Egy rossz befektetés, vagy oktalanul kötött szerződés azonban veszteségeket okozhat: várjon, amíg tisztábban láthat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap próbára teheti a türelmét. Az Uránusz még a Plútó kellemetlen hatása alatt áll. Igyekezzen mindent elvégezni, amit csak lehet, és este menjen kikapcsolódni. Ma inkább kerülje a bevásárlóközpontokat, vagy legalábbis ne vigye magával az összes pénzét: könnyen elcsábulhat, és később megbánja költekezését.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Halak jegyében áll, az lenne a legkellemesebb, ha ma nem kellene dolgoznia. Sajnos ezt csak kevesen tehetik meg. Ha ön sem vehet ki szabadságot, akkor igyekezzen csak a legszükségesebb feladatokat elvégezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: