2016-05-06 00:17:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Menjen szórakozni!

Napi horoszkóp május 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll, a Merkúr pedig hátráló mozgásban van. Ha teheti, ne írjon alá szerződéseket, és ne tegyen ajánlatokat sem. Este egy érdekes személlyel köthet ismeretséget, ez fellelkesíti önt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr hátráló mozgásban van, a Hold a Bika jegyében áll. Ma kicsit lassítania kellene, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ön azt eltervezte. Sajnos a párkapcsolatában is problémák várhatóak, elsősorban a rossz kommunikáció miatt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Négy bolygó áll a Bika jegyében. Ez gyengíti önt, lassítson egy kicsit. Egy új ötletet el kellene fogadnia, ki fog alakulni belőle valami, csak ne kapkodja el. A párjával szemben legyen türelmesebb!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold már a Bika jegyében áll, a Nappal együtt. Bizonyos terveire sokkal több időt kell áldoznia, mint ahogy azt eredetileg tervezte. Ne idegeskedjen, az este nyugodtabbnak látszik. Valaki nagyon közel kerül önhöz, most igazán megértik egymást.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Négy bolygó áll a Bika jegyében, ez sajnos nem harmonizál az ön jegyével. A Mars a Nyilas jegyében áll, ez viszont fokozza a vállalkozó kedvét. Este jut idő arra is, hogy szórakozni menjen.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Négy bolygó áll a Bika jegyében. Ez pozitív hatással van a szerelmi életére és a baráti kapcsolataira. A Hold könnyeddé, vidámmá teszi a napját. Este egy beszélgetés óriási meglepetést szerez önnek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr hátráló mozgásban van. Jobb, ha nem vállal anyagilag nagy kockázatokat. A fontos terveivel is várjon pár napot, mert ha most akar kierőltetni valamit, az visszafelé sülhet el.

Skorpió: X. 23. - XI.
21.
Négy bolygó áll a Bika jegyében, a Merkúr hátrafelé mozog. Mindez belső nyugtalanságot kelthet önben. Azon se csodálkozzon, ha ma félreértésekre kerül sor... Este érdekes találkozásokban lehet része. Menjen szórakozni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Négy bolygó áll a Bika jegyében, de a Mars a Nyilas jegyében látható. Ez hasznára válik a baráti kapcsolatoknak, házasságnak, az üzleti társulásoknak. Jól tud teljesíteni, és remekül érzi magát a bőrében.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Négy bolygó is áll a Bika jegyében, de a Merkúr hátráló mozgásban van. A mai nap nem alkalmas arra, hogy üzleti tárgyalásokat folytasson, vagy jogi ügyeket intézzen. A kockázatos vállalkozásoktól feltétlenül tartózkodnia kellene. Próbálja megőrizni a nyugalmát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Négy bolygó is látható a Bika jegyében. Viszonylag lazán indul a nap, ám váratlan akadályok adódhatnak. Végezzen mindent lassabban, nem kell mindennek tökéletesnek lenni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Négy bolygó is látható a Bika jegyében. Viszonylag lazán indul a nap, ám váratlan akadályok adódhatnak. Végezzen mindent lassabban, nem kell mindennek tökéletesnek lenni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: