2014-11-08 09:23:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Megváltozott az utóbbi időben

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz évekig marad még az ön jegyében, és jelenlegi kellemetlen kapcsolata a Marssal gyengítheti önt. Sok bátorításra lesz szüksége. Szeretne minél nagyobb társaságban lenni, szeretné, ha megnyílna ön előtt a világ – ám ez utóbbi most csak olvasás révén lehetséges. A kedvese túlságosan is félti önt, ám ezzel ront a helyzeten, mert ettől ön csak merev és görcsös lesz. Beszéljék ezt meg, hogy a párkapcsolata erősítse, ne pedig tovább gyengítse önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Baráti és üzleti körökben egyaránt tisztában vannak az ön következetességével és szavahihetőségével, ezért tisztelik önt. Ma valamivel kapcsolatban rendkívül figyelmes lesz, egyetlen apró részlet sem kerüli el a figyelmét – vigyázzon, nehogy a szőrszálhasogatás legyen a vége! Sok bolygó áll most föld elemű jegyekben, emiatt fáradtnak és szótlannak tűnhet környezete számára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyéből indul útjára - sokkal érzékenyebb lesz, töprengésre való elgondolkodóbb, ma kalandvágya és határozottsága kissé háttérbe szorul. Az emberek nem is látják, milyen ön, ha megmakacsolja magát, ezen időszakban tapintatosnak, segítőkésznek mutatkozik majd.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Nap, másik két társával együtt víz elemű jegyben áll, így ön ma nyugodt, diplomatikus, rugalmas lesz. Könnyedén veheti ezt a napot, akkor is, ha a Plútó olykor fellobbantja önben a haragot. Minden feladatot – elsősorban azokat, melyek a gyermekekkel kapcsolatosak – könnyedén el tud látni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Ön jegyében álló Jupitert ma csak támadás éri. Boldogságát ma beárnyékolhatja valami, hangulata mélypontra eshet, főleg, ha ön az érzékenyebb Oroszlánok közé tartozik. Idegesíti, hogy képtelen dönteni egy ügyben. Hagyja a fontos dolgokat holnapra, és ma menjen szórakozni – az biztosan jól sikerül majd!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön karrierjének kertjén vonul át. Nagyon fontos, hogy érezze, mások elismerik, akár a családjában, akár a hivatásában, akár a baráti társaságban. Ma különösen élvezni fogja, ha hallathatja a hangját. Öt bolygó található víz elemű jegyben, ez felszínre hozhatja az ön mélyben rejlő, belső erőit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygója, a Vénusz is a Skorpió jegyében áll. Lassan ön is megszokja az új időszakot, amikor e jegy tulajdonságai dominálnak. Van ennek jó oldala is: könnyebben meg tudja különböztetni a látszatdolgokat a valóságosaktól, a hízelgőket az igazi barátoktól. Az Uránusz új gondolatokat ad az ön fejében, jó lenne, ha megjegyezné ezeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Minden az ön jegyébe koncentrálódik, a Vénusz van középen, ő dominál. A környezete csodálkozik, hiszen hirtelen annyira megváltozott az utóbbi időben: mosolyog és barátságos. Ismét azok közé tartozik, akik elégedettek és boldogok, és ezt az égieknek köszönheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Holdon kívül, ami az Ikrek jegyébe lépett, nem változtattak a bolygók a helyükön. Marad a pénteki hangulat, vagyis szíve szerint, nagy ívben kikerülne mindenkit, rossz hangulatának kedvese ihatja meg a levét. Ne nagyon menjen ma társaságba, nem lenne jó vége, jobban tenné, ha olvasással múlatná az időt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma átlépett az Ikrek jegyébe, s ezáltal lehetővé válik, hogy bizonyos háttér információkhoz juthasson. Ön nagyon alapos és pontos. A felületességgel most is ki lehetne üldözni a világból. Este valaki színházba vagy moziba hívja majd. Időben jelentkezzen be a fodrászához, próbáljon ki egy új frizurát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok bolygó áll a Skorpió jegyében, ezért sok nehézséggel kell szembenéznie, bár a napnak sem csúcsai, sem őrült mélypontjai nem lesznek. A legjobb az lenne, ha egyedül maradhatna, és visszavonultságban tölthetné a hátralévő órákat. A Merkúr is készül a Skorpió jegyébe lépni, ettől mintha kicsit lassulna a felfogása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szombaton a Hold az Ikrek jegyébe lép. Ezért egész meglepő kontaktusokat tud létrehozni, ez a nap pedig váratlan fordulatot vehet. Legyen nyitott és rugalmas azzal szemben, ami jön. Lendületben van, és még ismeretlen embereket is megszólíthat a kávéházban, a buszon, a tónál, a parkban. Kellemes, sőt nagyszerű beszélgetések alakulnak ki.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: