2013-11-16 01:27:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Magányosnak érezheti magát

Napi horoszkóp november 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy telefonbeszélgetés, vagy kora reggeli vita a szomszédokkal ma reggel felzaklathatja. A kommunikáció egyéb területein is meggyűlhet a baja. A legjobb, ha ma be sem kapcsolja a számítógépet, még a monitorzúgás is idegesíti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Csendesen ez a napja, de lehet, ma ezt ön elzártságként éli meg. A magány most nincs önre túl jó hatással, de egy zajos társaságban sem érezné magát feltétlenül kevésbé magányosnak. A középút – mint mindig –, most is jónak tűnhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az anyagiak terén úgy is megélheti a javulást, hogy, bár nem keres többet, mint eddig, de legalább kevesebbet kell érte dolgoznia. Ez olyan haszonnal jár, ami pénzben nem mérhető. De amit nyer, az ennél több lehet. Ha tud vele élni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha kerek-perec kimondja a társának, hogy mit akar, azzal lehet, hogy nem tudja őt maga mellé állítani. A teljes manipulálás, megvezetés sem a legjobb út. A kettő között, és az ő érdekeit, álláspontját is meghallgatva érhet célt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Önnek esik a legrosszabbul, ha be kell ismernie, hogy valamiben tévedett. Ám, ha így tesz, akkor sokkal értékesebb ajándékot nyerhet: a lehetőséget a javításra. Az új, jó megoldáshoz az út a kudarc beismerésén át vezet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A társával ma lesz alkalma kettesben tölteni a napot, vagy néhány órát. Különösen, ha kicsi gyerekeik vannak, fontos lehet ez a kis idill: ne tékozolja hasznos teendőkre! Sétáljanak kézenfogva, beszélgessenek felesleges dolgokról!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet ma túlságosan kritikus szemmel nézni a társára, vagy annak valamely családtagjára. Leginkább az anyósa lehet veszélyben. Próbáljon meg valamely jó tulajdonságára koncentrálni inkább: mindenkinek van olyan!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Magányosnak érezheti magát a mai napon, talán a társát kötelességei, vagy, ami még rosszabbul esik önnek, valami szórakozása hívja el ön mellől. Kesergés helyett töltse az idejét hasznosan! Csinosítsa a lakását, tegyen rendet otthon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nyeregben érzi magát, de egyelőre nem szabad ezt nagy dobra vernie. Az utóbbi időben már tapasztalhatta, hogy amit elkiabált, abból végül nem lett semmit. Hagyja, hogy a csend megérlelje a dolgokat. Most szabad titkolóznia.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szép nap áll ön előtt: egy váratlan látogató, és ezzel együtt egy elfeledett lehetőség toppanhat be önhöz. A régi tehetségének ma újra hasznát veheti. A zene ma több lehet szórakozásnál, valódi gyönyörűséget, átlényegülést adhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Itt az ideje, hogy rendbe tegye a házasságát, vagy bármelyik megromlott kapcsolatát, barátságát. Lehet, hogy néhány előítéletével is le kell számolnia ehhez. Az önbecsülés ugyanis nem egyenlő azzal, hogy másokat lenéz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A reggelt bosszankodással kezdheti, ha hagyja, hogy a társa rigolyái felbosszantsák önt. Pedig, ha belegondol, önmaga sem mentes a megrögzött szokásoktól. Némelyiknek egészen a rabjává vált. És a kedvese nem zsörtölődik emiatt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: