2018-05-12 04:57:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma senki nem tud önnek ellenállni

Napi horoszkóp május 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Barátai egy kisebb összejövetelre meglátogatják önt az otthonában, nagyon jó a hangulat, erről gondoskodik az első sorsterületen álló Hold, és a Merkúr szoros együtt állása az Uránusszal. Amilyen eszmecserék ma elhangzanak, az nagyon ösztönzőleg hat a társaságra, el sem akarnak menni reggelig.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap, a negyedik sorsterület ura a Bika jegyében tartózkodik, emiatt szülei valószínűleg meglátogatják önt. A mai napon harmonikusabban áll családtagjaihoz, szeretteihez, mert valószínűleg önmagával is nagyobb harmóniában van.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Barátai társaságában tölti a mai estét, ahol magas röptű beszélgetések színesítik a hangulatot. Ma nagyobb türelmet tanúsít az önnel szokatlanabb életstílussal és világnézettel rendelkező emberekkel szemben, és rengeteg haszna származhat abból, ha szóba áll a legkülönbözőbb fazonokkal...

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az uralkodó planétája, a Hold a Kos jegyében van, ez most önt gyors helyzetfelismeréssel és a szokottnál harciasabb magatartással ruházza fel. Ösztönösen kiigazodik az ön számára eddig ismeretlen területeken is.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma este az otthonába ön valószínűleg vendégeket hív: messze földön nincs önnél kiválóbb házigazda, vendégszeretetének elismertsége büszkévé teszi, nem szeretné ha látogatói valamiben hiányt szenvednének. A tökéletes otthoni harmóniáról, remek ételekről-italokról az ön négyes sorsterületén álló Jupiter gondoskodik.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy családi, rokoni konfliktusban önre hárul a döntőbíró nem túl kellemes szerepe. Önben azonban megvan az érzék és határozottság ahhoz, hogy lojális legyen, és a döntéseit el is tudja fogadtatni a többiekkel.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz ma biztosítja a kiváló és hajlékony szellemi képességet a kilencedik sorsterületről. Ma hamar a társaság középpontjában találhatja magát! Remek a mai nap az ismerkedésre is.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindig tudja mit akar, céltudatossága ma hallatlan önuralomra készteti, rendíthetetlen nyugalmával képes lesz kivárni azt a pillanatot, amikor megvalósíthatja szándékát. Ma senki sem tud önnek ellenállni!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az uralkodó planétája, a Jupiter a tizenkettedik sorsterületről önt ma érdekes tapasztalatokhoz segíti. A felismeréseit ossza meg másokkal is!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önből csak úgy sugárzik a vezetői hajlandóság, kitűnő stratéga, a mai napot is azzal tölti, hogyan tudna a ranglétra fokain feljebb kerülni. Próbáljon meg azért egy kicsit lazítani is!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hétvégéjét a jövője tervezgetésével tölti, ennek érdekében belecsöppen egy olyan társaságba, akik szélesebb érdeklődéssel vannak a társadalmi problémák iránt. Ön szószólója akar lenni ennek a közösségnek, észjárása hirtelen felélénkül és aktívvá válik.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön szívesen hoz áldozatot az elesettekért, nagyon érzékeny, és ez ma tettekre sarkallja. Valaki segítségére siet, és ez jó érzéssel tölti el önt is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: