2019-09-20 05:03:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma nem riad vissza a vitáktól sem

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr trigont alkot a Holddal, ez a konstelláció biztosítja másokkal a remek kommunikációt, egy kis határozatlanság lehetséges, egész egyszerűen azért, mert mindkét fél álláspontját látja, és szeretne együttműködni. Felhasználhatja a szavak erejét, a szokásosnál most diplomatikusabb.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Töltsön ma minél több időt a barátaival, mert így tud a legjobban kikapcsolódni. A Vénusz a Mérleg jegyében ajándékot is jelezhet, lehet, hogy kedvesétől kapja.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold-Jupiter oppozíciója miatt ön m elbizakodottá válhat. Kisebb bosszúságok is érhetik, nem várt számlák, vagy más, nem várt kifizetni valók. Nem ideális nap jogi ügyekre, nyilvánosság előtti szereplésre.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22. 

A Hold trigont alkot a Vénusszal, ez egy titkos szerelem kezdetét jelentheti, de mivel mindkét bolygó levegős elemben van, könnyen kitudódhat, és magával hozza annak kellemetlen következményeit is.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önnek ma rengeteg önbizalma van. Nem ijed meg a munkától, és pillanatok alatt több feladatot képes elintézni, mint a többiek egy egész nap alatt. Találkozhat feletteseivel, akik elismerik munkáját, és ennek tudatában jutalmazzák fizetéskor.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Tudományos kutatásra alkalmas a mai nap, de üzleti és pénzügyi vonalon is jól jön a gyors észjárása. A művészet minden ágára nyitottá válik, néhány formáját eladhatóvá is tudja tenni.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma bárkivel könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmas pillanat gondolatai tolmácsolására, bármely kapcsolatában, ezáltal közelebb kerülhet másokhoz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön most különösen akaratos, határozott szándékaiban és terveiben. Nem riad vissza a vitáktól sem, szívesen „összeméri” erejét másokkal. A siker garantált, köszönhető ez a Mars és Plútó közötti kellemes fényszögnek.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, mások nem veszik figyelembe az igényeit, ettől ingerlékeny és feszült, ennek megfelelően telik a mai nap… Nagyon fontos, hogy minél több belátást tanúsítson, ha elképzelései ellenállásba ütköznek.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most készen áll arra, hogy terveit megvalósítsa, ön közvetlenebb, bátrabb és kezdeményezőbb, mint máskor. De ne legyen túlságosan kapkodó, mert akkor előfordulhatnak balesetek, haladjon csak nyugodtan a jól megtervezett úton, és akkor minden a tervei szerint fog alakulni.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most készen áll arra, hogy terveit megvalósítsa, ön közvetlenebb, bátrabb és kezdeményezőbb, mint máskor. De ne legyen túlságosan kapkodó, mert akkor előfordulhatnak balesetek, haladjon csak nyugodtan a jól megtervezett úton, és akkor minden a tervei szerint fog alakulni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Jó alkalom a véleménycserére, még ha nem is értenek mindenben egyet barátaival. Vigyázzon nehogy elhamarkodott következtetésekre jusson, túl gyorsan jár most az agya ahhoz, hogy kellő körültekintéssel tudjon gondolkodni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: