2017-08-31 08:15:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma nem fog unatkozni!

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Bak jegyében áll. Ön most olyan helyzetbe kerülhet, ahol kockáztatni kell. Legyen magabiztos, és hallgasson a megérzéseire! Az üzleti ügyekkel kapcsolatban jó tanácsot kaphat valakitől.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bár a bolygók nem igazán kedveznek ma önnek, mégis tartogat a mai nap fontos eredményeket. Áttörést érhet el egy üggyel, feladattal kapcsolatban, pedig talán már le is mondott róla.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Csupa jó fényszögek érik az Ikrek jegyét. A mai engedékenyebb hangulatában azt sem bánja, hogy családja nem osztja az ön véleményét.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
El kellene fogadnia, amit a párja mond, mert ez az egyetlen elfogadható és ésszerű magyarázat bizonyos dolgokra. Próbáljon meg nyíltabb lenni, és könnyebb lesz megértenie, hogy mások mit miért tesznek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Minden bolygó önt segíti! Nem érhetik önt kellemetlen meglepetések, minden a terv szerint alakul. Egy magánéleti esemény bearanyozza mai napját, és nagyon boldoggá teszi.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem kellene minden sérelmet túlzottan a szívére vennie. A mai napon hajlamos lehet arra, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítson a szavaknak, és félreértse az ártatlan megjegyzéseket is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vigyázzon ma különösen a hivatalos irataira! Könnyen lehet, hogy valami elkerüli a figyelmét, vagy akár el is hagyhat egy fontos dokumentumot. Nagyon stresszes időszakát éli, időt kellene szakítania a feltöltődésre is!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma biztosan nem fog unatkozni! Annyi munka vár önre, hogy azt sem tudja, mihez kezdjen. Szedje össze magát! Most és itt kell helyt állnia, hogy holnap könnyebb legyen. Sok mindent meg kellene beszélnie a párjával, de mintha elbeszélnének egymás mellett. Keresnie kell a közös nevezőt, hogy ne akadályozzák egymást az előrehaladásban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugtalan és izgatott ezen a napon, ami szerencsés esetben szokatlan alkotókedvvel is párosulhat. Ma mindent megtesz, hogy valami nagyot, valami különlegeset hozzon létre. Sikert arathat!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Magánélet terén ön mellé áll Fortuna! Nagyon valószínű, hogy minden a kívánsága szerint alakul. Ha már régóta vonzódik valakihez, akkor ma ráébredhet, hogy az érzés kölcsönös! Önnek kell kezdeményeznie, mert a másik biztosan nem fog lépni…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars még önnel szemben áll, ez feszültségeket okozhat a párkapcsolatában. A legfontosabb az őszinte kommunikáció, ne tartsa magában azt, ami bántja! Rengeteg az energiája – fektesse munkába, mert most megtérülnek az erőfeszítései!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Nehezen viseli a felgyorsult tempót, talán még az önhöz közel állók társasága is idegesíti. Szánjon időt saját magára, legyen legalább egy-két órát egyedül. Érdemes lenne kipróbálnia valamilyen relaxációs technikát is.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: