2018-07-16 05:21:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma ne kezdjen fogyókúrába!

Napi horoszkóp július 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A figyelme fókuszában most a karrierje áll. Minden gördülékenyen alakul, sőt valamilyen váratlan előnyhöz is juthat a mai napon – pénzügyi vagy más vonatkozásban. Mindazonáltal költekező hajlamára ügyeljen, nehogy eltékozolja máris, amit megkeresett.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Bánjon óvatosan az élvezetekkel, ma emésztési zavarok kínozhatják. Nagyon kedves, gyengéd és romantikus hangulatban van, közeli hozzátartozói körében, meghitt környezetben kívánja eltölteni az idejét, közös emlékeiket felidézve. Fontossá válik a család, különösen az édesanyja.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön által értékesnek tartott dolgokkal vagy eszmékkel fog foglalkozni és azzal, hogy előrelépjen és pénzt csináljon végre a terveiből. Sikeres lehet az üzleti életben!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha szűkre szabott keretekkel kell gazdálkodnia, jobb, ha elkerüli azokat a boltokat, amelyeket szeret, mert többet költhet most, mint általában. Jótékony hatást gyakorol szerelmi ügyeire a mai nap, ha voltak is bizonyos párkapcsolati problémái, azok most elsimulnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A pénzzel kiegyensúlyozottan és jól bánik ma, örül a komfortnak és a kényelemnek, ami körbe veszi. Szereti és keresi az érzelmi és anyagi biztonságot. Szívesen ékesíti magát és örömmel mutogatja, amije van. Ellátogathat ma egy galériába vagy kiállításra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz és a is az ön jegyében tartózkodik ma. Ön ma nagyon jó hatással van másokra, hiszen kedves és megértő, és szívesen meghallgatja akár vadidegenek közlendőjét is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jól alakulnak ma a kapcsolatai, és ön tesz is ezért a kellemes légkörért. Mások jólétéhez és boldogságához hozzájárulni örömet okoz önnek!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma önt elkényezteti a szerencse, minden bizonnyal meghívják önt egy rendezvényre, ahol nagy közkedveltségnek örvendhet. Ez persze rendkívül élvezetesnek bizonyulhat, de másnapossággal és gyomorpanaszokkal jár... Ma biztos, hogy nem célszerű fogyókúrába kezdeni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lazának, elégedettnek, kedélyesnek érezheti magát, kiváló hangulat a vakációzáshoz. A mai fényszögek pénzt is hozhatnak a házhoz, de nagyobb a valószínűsége, hogy inkább költeni szeretne, méghozzá műtárgyakra vagy más olyan dolgokra, amelyeket szépnek tart.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyon gyakorlatias szellemi állapotban van ma, az aprólékos munkákat nagyon jól el tudja végezni. A párkapcsolata is jól alakul, mentes minden vitától.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Váratlan anyagi előnyökre tehet szert. Jó alkalom biztonsági kötvények beváltására vagy vásárlására. Könnyen belehabarodhat valakibe, aki szenvedélyes és ellenállhatatlan.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma a Vénusz és a Hold is az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, romantikus és nosztalgikus hangulatban van, szerettei javaslatait szívesen fogadja. Érzéseit szabadon kifejezi, félreteszi az aggodalmaskodást és elengedi magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: