2017-08-01 07:38:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma kicsit szétszórttá válik

Napi horoszkóp augusztus elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Nyilas jegyében jár, sokkal többet tud elintézni, mint amennyit mára tervezett. A szerelemben ma végre babérokat arathat, viszonzásra talál a vonzalma.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Érdekes nap áll ön előtt: olyan ismeretségeket köthet, amelyek végre másnak tűnnek az eddigieknél. Nem elsősorban az anyagi hasznukra kell gondolnia, hanem arra, amit emberileg kaphat belőlük.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Kellemesen indul a napja, de egy találkozó végül nagyon lelombozhatja. Ha a másik véleményére hallgatna, akkor talán idő előtt letenne valamiről. Pedig nem tenné jól… Keresse az olyan emberek társaságát, akik segítő szándékúak!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lehet, hogy valakinek magyarázkodnia kell, aki önre fog valamit, amihez semmi köze sincs. Ne hagyja magát, akkor a dolog hamar tisztázódik. A Merkúr már a Szűz jegyében áll, és ön ettől sokkal jobban fogja érezni magát.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma nem zavarja semmi, egész napját a szakmai ügyek intézésére fordíthatja. Az jó, ha magabiztosnak mutatkozik, mert ezzel olyan embereket is maga mellé állít, akik eddig talán bizonytalanok voltak.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében jár, a Merkúr már a Szűz jegyébe lépett. Rengeteg az otthoni tennivalója: valahogy mostanra nagyon felhalmozódtak a dolgok. Ha már nem teheti meg, hogy tovább halogassa az elintézést, akkor legalább vonja be a családtagjait a munkába.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jól teszi, ha ma lelkileg felvértezi magát. Olyan helyről érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik… Legyen elnéző, de határozott!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma kicsit szétszórttá válik, és túl sokat morfondírozik olyan dolgokon, amiken nem kellene. A Merkúr a Szűz jegyében áll, ez önt is segíti a gyakorlati problémák megoldásában. Töltse az estét a barátaival!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jobban végig kellene gondolnia, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban van. Általában bízhat a megérzéseiben, és jó emberismerőnek mondhatja magát. Most azonban valaki kifog az éleslátásán.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most sok energiája van, szervezett a napja, és jól gazdálkodik az idejével. Hamar végez mindennel. Járja körbe alaposan a kapott ajánlatokat, mert lehet valami, ami váratlanul éri.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most sok energiája van, szervezett a napja, és jól gazdálkodik az idejével. Hamar végez mindennel. Járja körbe alaposan a kapott ajánlatokat, mert lehet valami, ami váratlanul éri.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Adjon magának időt arra, hogy rendbe tegye a dolgait, főleg az olyan ügyeket, amivel már régóta nem törődött. Ha valaki nem kér a tanácsaiból, akkor tartóztassa meg magát, és ne tegyen megjegyzéseket. Különösen rosszul veszi ki magát, ha mások párkapcsolatába, vagy gyereknevelésébe szól bele.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: