2019-04-20 05:10:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma kényszere van arra, hogy másokat irányítson

Napi horoszkóp április 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap az ön második sorsterületére lépett. Ön arra vágyik, hogy pénzügyei nagyobb biztonságban legyenek. Hatalmas birtoklásvágy él ma önben, mégis képes a nagyvonalú viselkedésre is.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap jegyet váltott és belépett az ön jegyébe. Ön most nagyobb biztonságot szeretne az életében, különösen a pénzügyeire szeretne fókuszálni, és azon töri a fejét, hogyan tudna, egy nagyobb vagyont összekalapálni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma az élet anyagi bázisának megteremtése valamilyen akadályba ütközik, és ennek józan felismerése önt a szellemi értékek irányába vezeti. Ma szívesen tevékenykedik egyedül.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap a tizenegyedik sorsterületéről ma egy baráti segítséget nyújtó emberrel hozza össze. Könnyen megszeretteti magát, és rokonszenvet tud kiváltani a másik személyből. Anyagi helyzetét újdonsült ismerőse előnyösen befolyásolja.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön esetében még véletlenül sem beszélhetünk átlagemberről. A mai napon oly annyira buzog önben az elismertség utáni vágy, hogy képes még szabadnapját is teljesen feláldozni, hogy az elvállalt feladattal biztosan végezzen határidőre.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma a szabadidejét szívesen tölti kinn a szabadban,lelke megújul a hosszú gyaloglásoktól és kerékpártúráktól. Ha lehet, vigye magával gyermekeit is, még boldogabb nap elé néz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mostanában nagyon könnyen elhanyagolja a testmozgást, ami ma könnyen megbosszulhatja magát, fájhat a háta. A fitneszterem kiváló lehetőség lenne önnek, mert nagyszerű társasági életet és kellemes környezetet kínál.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön ma egy energiabomba, kényszere van arra, hogy másokat irányítson. Problémát jelent önnek, ha energiái céltalanul elfecsérelődnek, szüksége van ma egy fogékony és nyílt partnerre, akivel kiélheti ösztönös vágyait.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önre jellemző a merészség és a fenegyerekeskedés, ami ma sportsérüléssel végződhet. Jobb lenne, ha felesleges energiáit ma szellemibb, intellektuálisabb területen vezetné le.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon a Nap az ön ötödik sorsterületén halad át. Szerelmével egy boldog és sikeres napot élhetnek át. A bolygók váratlan nyereményt jeleznek.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ön nyugodtnak és békésnek tűnik és ez kapcsolatain is visszatükröződik. Most elsimíthat minden feszültséget, amit eddig zavaros viselkedésével okozott.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon csak úgy záporozni fognak önre az információk, ami nézeteit teheti próbára. Nagyon figyeljen oda a részletekre, a rejtett finomságokra, és ami ténylegesen elhangzik, hogy kihallja belőle azt, ami a sorok között megbújik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: