2015-02-28 10:04:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma fontos nap van

Napi horoszkóp február 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos III. 21. - IV. 19.

A Mars és a Vénusz is a Kos jegyében áll. Minden szebb lesz, a szerelem, az utazás, vagy az édes semmittevés... Ez a nap egy új élet kezdete. Ha bármire vágyik, most itt az ideje annak, hogy tegyen is érte.

Bika IV. 20. - V. 20.

Három bolygó is jó fényszöget vet a Bika jegyére. Ez hozzásegíti, hogy olyan legyen, amilyen valójában, és ne olyan, mint amilyennek mások akarják látni.

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Vízöntő jegyében áll, jó fényszögben az ön jegyével. A mai napon tulajdonképpen ünnepelnie kellene. Minden javulni látszik ön körül.

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében áll, csupa kellemetlen fényszögben. Ez kiválthatja önből az anyáskodó ösztöneit, amit vagy meleg és szeretetteljes támogatásként fejezi ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb...

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Amíg ön aludt, a Nap elhagyta a Neptunuszt... A változást nem biztos, hogy azonnal észreveszi, de tudnia kell, hogy új korszak kezdődött. Nemsokára egészen más ember lesz, mint akit a környezete most ismer, és közelebb kerülhet igazi rendeltetéséhez.

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Három bolygó is látható a Kos jegyében, ezzel új időszak kezdődik az ön számára. Talán már érzi is, hogy új szelek fújnak, és itt az esély, hogy megtegye az első lépéseket egy jobb jövő felé. Mindhárom bolygó segítségére lesz ebben.

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma fontos nap van: a Kos jegyében három bolygó is áll, és így a Skorpióban tartózkodó Mars energiája is felerősödik. Ne is csodálkozzon azon, ha kedve támad sok dolgon változtatni. Nem csak közönséges nagytakarításról van szó, sokkal több ez ennél: most bármit meg tud javítani az életében.

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Három bolygó is tartózkodik a Kos jegyében, és ez sok energiát ad önnek. Az Uránusz most döntő pillanatot hozhat az életébe: gondolja meg jól, mi az, amin feltétlenül változtatni szeretne.

Bak XII. 22. - I. 19.

Három bolygó is látható a Kos jegyében, és mindhárom támadja a Bak jegyében álló Plútót. Lehet, hogy ez a nagy változás napja? Legjobban úgy kezelheti a helyzetet, ha mindennek a pozitív oldalát keresi, és nem fél az újtól.

 

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A legjobb hatású bolygó áll szemben a Vízöntő jegyével, ez nem jelenthet rosszat. A Kos jegyében tanyázó három bolygó bátorítóan és pozitívan hat a következő időszakra.

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap már elhagyta a Neptunuszt, a Hold pedig a legjobb fényszögben áll a Halak jegyével. Felszabadítóan hatnak önre a bolygók: most tényleg megnyugodhat, az élete kiegyensúlyozottabbá válik.

Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: