2017-06-27 08:05:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Lendületes, sikeres napra számíthat!

Napi horoszkóp június 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr és a Mars kedvezőtlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Most helyt kell állnia a munkahelyén, de ez nem jelenthet az ön számára problémát. Valakitől egy különösen jó tanácsot kaphat, főleg, ha elég nyitott rá, hogy meg is hallja…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek napra számíthat! Valakihez különösen közel fogja érezni magát. Ha van valami problémája a kapcsolatában, ma azt is könnyedén meg tudja oldani. Szerencsés hírek, kedvező fordulatok a pénzügyekben – elégedetten zárhatja a napot!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma hajlamos lehet arra, hogy túl hosszasan rágódjon a lelki problémákon. A legnagyobb baj az, hogy nem azzal beszél, akivel a gondja van. Le kellene ülnie vele, mert a külső tanács félreviheti…
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Jól fogja érezni magát mindaddig, amíg békén hagyják, és a saját feje után mehet. Ma nehezen megy az alkalmazkodás bele, jobb, ha egyedül dolgozik!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez bármilyen téren sok esélyt ad önnek. Ossza meg a környezetével a saját tapasztalatait, azt azonban ne hagyja, hogy kihasználják. Ha túlságosan hamar kifecsegi a tervét, akkor valaki „ellophatja” azt!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz kapcsolatban van a Plútóval. Ez a fényszög úgy nyilvánul meg, hogy csupa vággyal gondolhat egy emberre, akit pillanatnyilag nem tud elérni. Talán a párja elutazott, vagy valaki olyan iránt vonzódik, akinek foglalt a szíve…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Öntől szokatlan módon ma vitába szállhat valakivel, vagy a családjában végre kiáll az érdekeiért. Nagyon jól teszi! Az utóbbi időben túltengett önben a felelősségvállalás. Márpedig nem viselhet ön minden kockázatot és terhet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Lendületes, sikeres napra számíthat! Döntő elhatározásra juthat valamivel kapcsolatban - a cél jó, csak az a kérdés, hogyan érheti el mindezt! Egy baráti beszélgetés közelebb viheti a megoldáshoz.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Minél következetesebb lesz, annál jobbak lesznek az eredményei. Ne hagyja magát eltéríteni a szándékától! A mai nap a pozitív csalódásoké lehet. Olyan emberekről kaphat jó híreket, akiket eddig semmire sem tartott.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai napon szakmai kérdésekben kérhetik ki a tanácsát. Bízzon a tapasztalataiban, és legyen bátor a tanácsadásban. Annál is inkább, mert amit most szívességből tesz, azért hamarosan meg is fizethetik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma senki nem állhat ellent az ön akaratának. Ha mégis volna, aki felemeli a hangját, ne hangerővel, hanem érvekkel és hűvös nyugalmával győzze meg. Van, akinek fáj önt vezető szerepben látni, de nem kell tartania tőle.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Valaki barátságáért meg kell küzdenie. Talán egy kicsit a szerelemmel is összekeveredtek a dolgok: jó lenne tisztáznia, mit is akar tulajdonképpen, elsősorban persze önmaga előtt. A kétszínűség most bajt hozhat a fejére.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: