2019-10-30 08:00:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Lehetősége van vagyonát gyarapítani

Napi horoszkóp október 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a hetedik sorsterületén halad át, a partnerkapcsolatok ilyenkor háborús övezetté válnak, egyikőjük sem akarja kiengedni az irányítást a kezéből. Lehet, hogy a megegyezéshez külső segítséget érdemes igénybe venni, ezt a rengeteg energiát, ami most önben feszül, a közös együttműködéshez hasznosabb lenne felhasználni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most több energiája van a munkához a szokásosnál, és a napi rutinok felgyorsulnak a mai napon. Talán nagyobb a terhelhetősége, mint általában. Ugyanakkor nehéz lesz másokkal harmonikusan együtt dolgozni és viták léphetnek fel a munkatársakkal.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szerelmi élete a mai napon fokozódhat, különösen szenvedélyes idő lehet mindkét fél örömére. Ma hajlandó lesz több energiát fektetni a játékba és az örömszerzésbe. Vigyázzon, nehogy a két végén égesse a gyertyát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a Vénusz és a Merkúr együtt áll az ön ötödik sorsterületén, most nagyon kellemes estét élhetnek meg a partnerével. Az udvarlás, a kedvesség mind része lehet a mai napnak, melyet akár egy gyertyafényes vacsora is zárhat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz-Merkúr konjunkció az ön negyedik sorsterületén utazik át, ma szívesen hívja meg barátait, szeretteit az otthonába. Egy barátságos estét tölthetnek együtt, jó hangulatban, rengeteg nevetéssel telik a mai vacsora.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön harmadik sorsterületén több planéta is átvonul, valószínűleg rengeteg ötlete van, és ez sok tervezéssel jár. Ez a megfelelő alkalom, hogy elképzeléseit másoknak „eladja”. Nagyon elfoglalt lehet mostanában, mert rengeteg megbízást kap, és a sok kapcsolattartás most leköti minden idejét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön most képes a két lábbal a földön állni, és a szokásosnál jobban érvényesíteni akaratát. Rengeteg energia áll a rendelkezésére, hogy előre haladjon terveivel. Meg akarja mutatni magát a külvilágnak, ám az is igaz, hogy enyhén küzdelmes is lehet a mai nap.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Jupiter a második sorsterületén halad át, mindkét planéta segíti a pénzügyeit. Lehetősége van remek üzlettársakra találni és a vagyonát gyarapítani, ügyfeleivel elégedetten zárják a napot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át, humorral, játékosságával szórakoztatja barátait, és ezzel gyakorolja a vonzerejét a másik nemre. Most társaság nélkül el is unná magát, de így lehetősége van, hogy másokat inspiráljon, ma könnyen bocsátkozik mindenféle kalandokba.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma előrébb léphet szakmájában vagy hívatásában, és hatalmas elismerésben lehet része. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgai, most a teljes őszinteség jelent belépőjegyet a sikerhez. Szüleivel kapcsolata szorosabbá válhat, valószínűleg valamilyen üzleti összefüggésben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Előfordulhat, hogy főnöke vagy valamelyik felettese iránt szimpátiát, esetleg szerelmet érezhet. Lehet, hogy a vonzalom kölcsönös, mégse tegye közszemlére magánéletét.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars átvonulása az ön nyolcadik sorsterületén az intimitást és a szexualitást hozza fókuszba. Szerelmes estét tölthet ma kedvesével, a kedvesség és a vonzalom kölcsönös.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: