2017-01-10 21:18:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Kirobbanó formában kezdi a napot

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Magabiztosan viselkedik, a saját elképzelései szerint cselekszik. Az egyedül végzett munkája sokkal hatékonyabb, mintha másokkal tenné. A bolygók segítik abban, hogy a fontos megállapodások, szerződéskötések alkalmával hatékonyan ki tudjon állni saját érdekei mellett.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Minden ideje folyamatos küzdelemmel, pozícióharccal telik. Mégsem sikerül átütő győzelmet aratnia. A fokozott stressznek is betudható, ha vírusos, lázas megbetegedés dönti le a lábáról.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nehezen tud összpontosítani. Ennek megfelelően nem könnyű a munkájával foglalkozni. A Vénusz a Halak jegyében jár - izgalmas kalandokra készüljön fel, de óvakodjon, mert szélhámosok sem fogják kímélni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vágyik arra, hogy képezze magát, hogy új ismereteket szerezzen, és lefoglalja magát valamivel szellemileg is. Amennyiben új dolgokat akar tanulni, olyat válasszon, amit később munkájában jól tud hasznosítani.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az erejét ne pazarolja haszontalan dolgokra, minden tennivalóját előre tervezzen meg. Vágyait hozza összhangba az adódó lehetőségekkel. Hatékony napra számíthat, és este még lesz energiája arra is, hogy elmenjen szórakoznia a barátaival.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Meg kell gondolnia, hogy mennyi munkát vállaljon el, nem élhet vissza szervezete teherbíró képességével. A párja problémáit nem veszi elég komolyan, a panaszait, vádjait is elengedi a füle mellett - ne tegye, most semmi jóra nem vezet a struccpolitika!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A szerelmi életében váratlan kihívással találkozik. Egy vetélytárs próbálja elcsábítani a kedvesét. Nyugodtan kérje ki magának, ha az illető nyílt flörtbe kezdene a párjával! !

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kirobbanó formában kezdi a napot, tele van energiával. Új feladatokhoz láthat hozzá, amelyektől okkal remélhet több hozamot. Jó érzéke lesz a gyakorlatias ügyekhez. Ne engedje magát rávenni olyasmire, amit egyáltalán nem szeretne.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó ötletei vannak, de hamar kikotyogja titkait. Több önuralomra lesz szüksége, ha nem akarja, hogy más arassa le a babérokat! A párja kedveskedése most a terhére van. Mondja meg neki, hogy egy kis magányra vágyik!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Hatalmas energiával, jó tempóval lát munkájának. Az önbizalma megnő, amire szüksége is volt. Partnerkapcsolatában legyen ön a kezdeményező, különösen, ha békülni kell.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön nagyon meg tud sértődni, ha valaki kritizálni meri, pedig lehet, hogy most igaza van az illetőnek. Fontolja meg a tanácsait! Szerelmi téren maradjon a realitások talaján, nehogy csalódás érje.

Halak: II. 19. - III. 20.
A véletlen egy befolyásos személlyel hozhatja össze, ha eleget tesz egy húzódozva vállalt társasági meghívásnak. Ne legyen annyira barátságtalan, próbáljon meg néhány kedves mondattal közelebb kerülni az illetőhöz!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: