2012-07-27 06:58:16• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Skorpió - Kicsit belefáradt már a robotba

Napi horoszkóp július 27.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Már csak napok kérdése, és végre ott lehet, ahova vágyott: tenger, tó, folyó. Szinte mindegy, csak víz legyen. A kékek és a zöldek igen jót tesznek most elcsigázott lelkének. Most a habzó sörök sem ártanak úgy meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha most a jól megérdemelt szabadságát tölti, miért nézi állandóan a cége levelezését? Próbáljon meg végre tényleg kikapcsolódni. Ez a házasságának is nem várt jótétemény lehet. A gyerekeiről nem is beszélve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Eddig csak félt a változástól, most végre élvezi is a jótéteményeket, amiket az életében bekövetkező újdonságok jelentenek. Használjon ki minden percet, ami örömben részesíti még ez a nyár! Most kell feltöltődnie.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A panaszkodás önmagában még nem megoldás egészségügyi problémáira. Végre tennie is kellene azért, hogy elmúljanak örökös fejfájásai, savrohamai, vagy a derékfájása. A mai nap jó alkalom, hogy elmenjen orvoshoz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy régóta halogatott randevú elől immár nem térhet ki. Ha mégis úgy tesz, akkor akár örökre el is feledheti az illetőt. Tegye félre a gátlásait, és tervezzen meg mindent a legapróbb részletekig. A siker titka a részletekben van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában kétségek gyötrik: vajon helyesen döntött-e együttélését, vagy otthonát, esetleg új munkáját illetően? Ne nyugtalankodjon. A kezdeti nehézségeken hamarosan úrrá lehet. Ez még a tanulási szakasz, adjon magának időt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hétvégére kikapcsolódást tervezett, de úgy tűnik, a munka elől nem menekülhet. Azonban a tervezett programokról sem akar lemondani. Marad az éjszakai munka, vagy a mai napi erőltetett hajrá. Húzzon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit belefáradt már a robotba, ráadásul a szabadság is igen messze van még vagy már. A hétvégét azonban meghosszabbíthatja. Ha teheti, már mára vegyen ki egy nap szabadságot, vagy a következő hétfőjét tegye szabaddá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Megfordulhat a fejében a gondolat, hogy motorját, vagy autóját kerékpárra cseréli a mindennapokban. Nagyon jó gondolat, és most az időjárás is kedvez. A végén úgy rákap, hogy csodálkozni fog, eddig mért nem így tett.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érzelmi életét már nem elégítik ki a szokásos kalandozások. Mélyebbre és tartósabbra vágyna. A felszínesség, a sekélyesség már semmi vonzót nem tartogat önnek. Persze a felszínesség a tartós kapcsolaton is úrrá lehet, ha nem vigyáz!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne gondolja, hogy mindig mindent megúszhat. Nagy tanulság, hogy a felelősséget önnek is el kell vállalnia. A szép az egészben éppen, az, hogy amikortól magára veszi, onnantól lesz pont könnyebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az élet számtalan kihívást tartogat önnek. És ezek között egy nagy esélyt is. Talán épp az jelenti a legnagyobb lehetőséget, ami a legkevésbé vonzó önnek. De csak akkor tudhatja, ezért csak akkor nyilatkozzon, ha már kipróbálta.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: