2015-05-12 10:16:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Keresi az újdonságot

Napi horoszkóp május 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz, mint az ön párkapcsolatának uralkodó bolygója, a Rák jegyében áll. Ha eddig jól megvolt tartós kapcsolat nélkül, most lehetséges, hogy szenvedni fog az egyedülléttől. Ne habozzon megtenni az első lépést!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars hatására egy tétova mozdulatra, egy rosszul kiejtett szóra is ugrani fog, és utána muszáj lesz bocsánatot kérnie. Azt hiheti, hogy a háta mögött pletykál önről a környezete, de a félelme megalapozatlan.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kellemes hírrel fogadják a munkahelyén, ami lehet fizetésemelés, utazás vagy előléptetés is. Lehetőleg ne dicsekedjen vele, mert könnyen irigyeket szerezhet – maradjon az örömhír családon belül. Ellenőriztesse az autója műszaki állapotát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz „vendégeskedik” a Rák jegyében: rendkívül kellemes hangulatban van. Ebben az időszakban hasznára válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés. Nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy vakációra induljon, és jól érezze magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter kellemetlen kapcsolatban van a Plútóval, és ez az ön munkáját érinti. Muszáj megvédenie a javait, mindenképpen kössön biztosítást, akkor is, ha úgy gondolja, nem ér semmit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold együtt áll a Neptunusszal a külvilág házában. Olyan híreket kaphat, amelyekkel a saját és ismerősei anyagi helyzetén javíthat. Mielőbb beszéljék meg a kínálkozó lehetőségeket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz végre jó fényszögben van a Jupiterrel. Ma biztosan nem kell semmilyen zűrrel küzdenie, megoldódhatnak az eddig legsúlyosabbnak vélt problémái is. Ha ünnepelni támad kedve, ne fogja vissza magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Keresi az újdonságot a művészetekben, az emberekben, az eseményekben vagy a helyszínekben. Most tágulhat a látóköre, és sokat tanulhat idegenektől. Kiváló időszak ez a vakációzásra, utazásra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz sajnos szemben áll a Marssal. Oldania kell a feszültséget önmagában és a környezetében is. A jó szó, az odafigyelés és a törődés csodákat tehet. Lazítson egy kicsit, nem muszáj három ember helyett is dolgoznia.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha ön valamit ki nem állhat, az a rendetlenség és a pontatlanság. Ma pont azok bosszantják fel ezekkel, akik a környezetében élnek. Remélhetőleg a nap végén már frissen takarított lakásba várják haza...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter kedvezőtlen fényszögeket kap az ön párkapcsolatokat jelző terültén. Bármennyire is bosszús, mosolyognia kell, és bármennyire is bizalmatlan, önnek kell lenni a hit és bizalom szobrának.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold és a Neptunusz együtt állnak a Halak jegyében. Kevés esemény várható erre a napra, ami nem is baj, mert már terhes volt a tegnapi nyüzsgés. Jusson eszébe, hogy ön diktálja a tempót, és senki sem kényszerítheti semmire.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: