2019-08-07 05:08:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jövedelme valószínűleg növekedni fog

Napi horoszkóp augusztus 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter az ön kilencedik sorsterületén jár. Valószínűleg önnek most lehetősége van elutazni külföldre, ahol nagy meglepetések várnak önre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A családi vagyon most gyarapodni látszik, vagy kellemes befektetéseket kötött vagy a társulásai jövedelmeznek nagyon jól. Az is lehet, hogy hagyatékrendezésében kell részt vennie. Több esélye is adódik a flörtre, de egy személy különleges figyelmet érdemel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter az ön hetedik sorsterületén áll, alighanem ez egy eljegyzés előhírnöke. Ha most ismerkedett meg valakivel, szenteljen rá nagyobb figyelmet, lehet, hogy az igazival van dolga. Ha a munkája most nyilvánosság elé kerül, a népszerűség garantált.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon valószínűleg nagy előnyökkel jár a munka, a munkatársak kedvesek és nagy megbecsülésben lesz része a munkáját illetően, talán új feladatot is kaphat, persze jóval nagyobb fizetéssel. Az egészsége virágzik, a teherbírása megnövekszik, nem véletlen a munkahelyi elismerés.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önnek most jócskán kijut a jóból, a szeretet és romantika kerül túlsúlyba az életében. Ráakadhat egy személyre, aki teljesen az ön esete, valószínűleg nagy szerelem szövődik önök között.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önnek most eszébe jut az, hogy nem a lakását kellene felújítani, hanem inkább egy lakáscserét kellene végrehajtani, lázasan bújja a hirdetéseket. Ha most el tud csípni egy megfelelő vételt, akkor az most önt nagy haszonnal kecsegteti. Lehet, hogy szülőhelyéhez szeretne közelebb kerülni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az oktatási és kommunikációs lehetőségek ebben az időszakban javulnak. Növelheti tudását, akár beiratkozhat egy új iskolába vagy nyelvi előkészítőbe, hogy sikeres legyen a nyelvvizsgája, amire most készülhet. Lehetősége adódik, egy rövidebb külföldi utazásra, ahol frissen szertett nyelvtudását már gyakorolhatja is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön jövedelme valószínűleg növekedni fog, lehetősége nyílik a jövőbeni pénzügyi helyzete javítására. Bevétele származhat ingatlaneladásból is, de csak azért, hogy egy még értékesebbet vegyen. Ön rendkívül ügyes üzletember, bízzon a megérzéseiben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön rendkívül optimista és rengeteg önbizalma van, sokszor túlzottan lelkes, mint például ma is... De most oka is van erre, mert ma is olyan dolgok történnek önnel, amelyek segítenek leküzdeni a korábban kihívást jelentő vagy akár leküzdhetetlen problémákat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma olyan tevékenységekben vesz részt, amelyek általában a színfalak mögött zajlanak. Most ön a szokásosnál sokkal együtt érzőbb és empatikusabb, szívesen segít a rászorulóknak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most itt az idő a hosszú távú céloknak, támaszkodhat segítő szándékú barátaira. Ön most különösen boldog, mert örül a jó ötleteinek, és más tanácsait is tudja értékelni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Eljött az ön ideje, magasabb társadalmi státuszba kerülhet, néhány esetben házasságot is jelölhetnek a mostani bolygóállások. Munkahelyi változásra is számíthat, hatósági személyek és befolyásos emberek most kedvezően bírálják el az ön hivatalos ügyeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: