2017-05-07 08:09:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jó hangulatban lesz

Napi horoszkóp május 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold Önnel szemben áll a Mérleg jegyében, és közelít a Jupiterhez. Még szebb, hogy a Vénusz a Kos jegyében van, és ma különösen szerelmes hangulatot varázsol ön köré. Délután keresse az aktív kikapcsolódási lehetőséget.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ugyanúgy Vénusz uralta jegyben, mint az Öné. Egy álomszép vasárnapot jelez, ami tele lesz lazítással, és társasági élettel. Hívja meg a barátait vendégségbe, főzzön nekik valamilyen finomságot.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Mars az Ikrek jegyében. Nyugodtan lazíthat, semmi nem zavarja a pihenésben. Most otthon fogja a legjobban érezni magát. Olvasson könyvet, hallgasson zenét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ettől még Öné lehet az egész világ, és azt teheti, ami a legjobban tetszik Önnek. A szerelmi esélyei megnőnek, ma párra találhat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Mérleg jegyében közelít a Jupiterhez. Néha egyszerűen szükség van arra, hogy az ember csak egy picit lógassa a lábát, és semmit ne tegyen – a mai nap pont ilyen.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez a nap családias lesz. Élvezheti meghitt otthonát, és ne engedje, hogy megzavarják a nyugalmát. Kapcsolódjon ki, kapcsoljon ki mindent, ami ezt a boldogságot zavarhatná.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ne foglalkozzon semmilyen megerőltető tevékenységgel, és foglalkozzon ma az egészségével. Reggeli után menjen sétálni, szervezzenek programot a barátaival.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Jó hangulatban lesz, és ezt ki is kellene mutatnia, ossza meg másokkal. Tartózkodjon minél többet friss levegőn.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ne engedjen a borús gondolatoknak, inkább élvezze a szép tavaszt! Szervezzen társaságot maga köré!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez a társaság jegye, Ön sem húzódhat örökké vissza. Ezen a hét végén varázslatos találkozásokban lehet része.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Az Ön számára fontos, hogy legyen a napnak egy órája, amit egyedül tölthet. Fordítson több időt a magánéletére, beszélgessen az emberekkel, akik fontosak az Ön számára.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Érzékenyebb lesz, mint általában. Ez nem baj, de ki kis kellene beszélnie a lelki problémákat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: