2017-08-22 07:39:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jelentősen megnövekedtek a terhei

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lassan indul a nap, a munkahelyén minden a megszokott módon halad, eseménytelenül telik a délelőtt. A magánéletében viszont problémák adódhatnak: vigyázzon, ma lehet, hogy meg kell küzdenie a féltékenység ördögével!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem szereti a konfliktusokat, de mégsem biztos, hogy mindent önnek kell személyesen megoldania. Van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredik bele közvetlenül. Nem vennék jó néven az érintettek. Még akkor sem, ha bölcs tanácsot ad.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy baráti kapcsolata különösen foglalkoztatja ma. Igen fontossá vált valaki az életében, és talán többet is jelent önnek már érzelmileg, mint puszta barát… Az otthonában is változásokat tervez, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma túlságosan sötét szemüvegen át szemléli az életet: képes mindenkiről rosszat feltételezni. Ezért jobb, ha emberi kérdésekben inkább ma nem hoz döntéseket, és nem tesz kijelentéseket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Jobb, ha ma nem akar mindent problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz önnél. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezére eshet, de van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheti az időt.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold már a Szűz jegyében áll. Nyugodtan belefoghat akár több új dologba is. Este egy nem várt látogatásnak örülhet. Érdekes újdonságokról szerezhet tudomást.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van az Uránusszal. Ez egy kritikus bolygóállás, szerelmi téren kellemetlen fejleményeket okozhat. A féltékenységi jeleneteket jobb lenne elkerülni! Jobb, ha ma visszavonulót fúj, és távol tartja magát a konfliktusoktól.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jelentősen megnövekedtek a terhei, és ezért néha már úgy érzi, hogy képtelen lépést tartani a kötelezettségekkel. A lelki erő most többet számít, mint a testi, de azért az utóbbiról sem szabad megfeledkeznie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nehezen bírja ma a kritikát, pedig a csökönyösségével csak magának árt. Pedig van olyan hang, ami nem bántani akarja, csupán figyelmeztetni. Persze nem muszáj hallgatni rá, de legalább ne vonja kétségbe az illető jó szándékát!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem várt fordulatot hozhat ez a nap az életébe. Lehet, hogy első pillanatra megijeszti a lehetőség, de már késő visszafordulnia. Ne aggódjon, biztosan képes lesz megbirkózni a feladattal. Bízzon önmagában!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Váratlan nehézségei adódhatnak a munkahelyén. Meglepődik, hogy egy olyan kollégája áll ki ön mellett, akit eddig ellenségének gondolt. Láthatja, hogy ott is vannak támogatói, ahol nem remélte.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap nem alkalmas arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Hiába csábítja az ismeretlen, ne kísérletezgessen! Különösen nem szabad újfajta pénzügyi tranzakciókba kezdenie. A befektetések ma túl kockázatosak lehetnek.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: