2020-07-02 07:58:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában

Napi horoszkóp július 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma szívesen gondoskodik másokról, és sok információt befogad, kimondottan pörgős napra számíthat. A mozgást se hanyagolja el, menjen el egy uszodába!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Skorpióban jár. Ma kiemelkedő ötletei lehetnek, és céljai megvalósításához fizikai erőben sem szenved hiányt. A megszokottnál sokkal többet forog emberek között és tárgyilagos szemléletmódja lehetővé teszi, hogy hatékonyan kommunikáljon, valamint előnyös tárgyalásokat bonyolítson.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Párkapcsolatában ma ismét nagyobb konfliktus várható, ennek oka, hogy ön tapintatlanul vagy türelmetlenül viselkedhet. Hallgassa meg a másikat, és legalább gondolkozzon el az érvein!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg energiát fordít ma írásra, olvasásra vagy levelezésre. Autóvásárláson törheti a fejét, de az is előfordulhat, hogy ma sok időt tölt a közlekedéssel, sokat ingázhat a városban.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bolygók a kreativitását erősítik. Igyekszik tudása legjavát nyújtani, hogy megszilárdítsa helyét a hivatásában, hogy riválisai között megállja a helyét. Ez részben sikeres is lesz a mai napon, de az esetleges kudarc se szegje kedvét!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jelentkezik egy barátja, mert szívességet szeretne kérni öntől. Ön könnyűszerrel teljesíteni tudja a kívánságát, mert éppen azokban a szakterületekben jártas, amelyekhez a barátja kevéssé ért.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kitűnő pénzügyi ötleteket kaphat egy társaságban, ha nyitott az ott elhangzottakra. Becsvágya sarkallja arra, hogy problémáit sikeresen megoldja. A tartós megállapodásokkal azonban még várjon pár napot!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az ellenlábasok legyőzésében.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az első sorsterületén áthaladva a Neptunusszal fényszöget alkot, jobb, ha ma nem enged az önámításnak, az ital, vagy a cigaretta csábításának. Az érzelmeit negatív töltés hatja át. Ma semmilyen fontos dologban ne döntsön, mert holnap reálisabban látja dolgait.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A hátráló Merkúr a hetedik sorsterületén nem segíti elő a kommunikáció egyensúlyát, várjon egy kicsit mielőtt fontos döntésre adná az áment. Könnyed beszélgetésekre, baráti találkozókra viszont alkalmas a mai nap.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma szakmailag nagyot léphet előre, briliáns ötletei révén. Ragyogó gondolatait mások is elismerik, ügyes szervező, pillanatok alatt leegyszerűsíti a munkát, ezzel rengeteg időt spórol meg feletteseinek. Szereti a nyilvánosságot, ma lesz is benne része.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Gyereke vagy rokona gyereke szép sikereket ér el, és ez büszkeséggel tölti el önt. Anyagi ügyekben kerülje a kockázatos megoldásokat. A biztonságot helyezze előtérbe, még akkor is, ha ezáltal kevesebb profitra számíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: