2019-04-16 04:30:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Hajlamos lehet ma a szertelen pazarlásra

Napi horoszkóp április 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars a harmadik sorsterületéről feszítő fényszöget alkot a Holddal. Lobbanékony természetéből semmit nem hajlandó visszavenni és komoly szócsatározásra kerül sor néhány kollégájával. Tanúsítson némi együttműködést!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön tizenegyedik sorsterületét látogatja meg a Vénusz, és barátságos, közvetlen hangulattal jutalmazza meg önt. A szépség iránti fogékonysága hangsúlyt kap, jó alkalom lenne ma munka helyett múzeumba menni, vagy egy galériát meglátogatni. Ha ez nem lehetséges, akkor legalább tegyen egy rövid kirándulást egy parkba, úgy sincs semmi kedve dolgozni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végezzen ma olyan munkát, ami elég intellektuális kihívást biztosít önnek. Ha nem éri elég szellemi impulzus, akkor közvetlen környezetén vezeti le a mentális feszültségét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg kommunikációra nyílik ma lehetősége, ami remélhetőleg elég érdekfeszítőnek bizonyul, különben testvérei vagy szomszédjai látják ennek kárát, mert ma igen kötekedő kedvében van. Uralkodó bolygója, a Hold kellemetlen fényszöget zár be a Marssal, ennek köszönhető a feszültség.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyszerű időszak ez kreativitása előcsalogatásának, önbizalma és magabiztossága adott, és ezt nem fél most kimutatni. Meglévő kapcsolatai szintén hasznát látják a mai napnak, szinte mindenkivel javul és igen kielégítően alakul a viszonya.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Becsvágya hatalmas, rengeteget dolgozik és sokra viheti a mai napon. Vigyázzon viszont arra, hogy kollégái szinte fenyegetve érzik magukat az ön célratörő magatartásától, és keresztbe tehetnek önnek. Győzze meg őket arról, hogy érdekeik azonosak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha joggal kapcsolatos vitái vannak, akkor azt ne a mai napon próbálja megvitatni, mert nem sok jóval kecsegtetik a lehetőségek. Próbáljon megegyezni peren kívül, vagy kérje mediátor segítségét.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Gondjai esetleg konfliktusai támadhatnak a közösen kezelt pénzügyek vagy vagyontárgyak körül, üzleti vagy magánéleti vonalon. Hajlamos lehet ma a szertelen pazarlásra, amit partnerei nem néznek jó szemmel. Ne ma keressen hitel lehetőséget!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A közeli kapcsolatokban szükség van együttműködésre, de e helyett ma a Mars a hetedik sorsterületéről inkább a konfliktus szítására ösztönzi. Törekedjen a tudatos együttműködésre, vegye figyelembe mások érdekeit is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Tartsa edzésben testét, és ne fojtsa el ma az indulatait, igyekezzen feldolgozni valahogy konstruktív módon, mert különben lázas betegség lehet a vége. Segíthet a kemény fizikai munka éppúgy, mint a problémák megbeszélése.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg energiája van és sajnos csak nagyon kevés önfegyelme. Ha csak szórakozni akar, tegyen úgy! Önnek különben sem lehet megmondani, mit csináljon, és a szabadságvágya ma különösen magasba szökken.


Halak: II. 19. - III. 20.

Vigyázzon ma, nehogy megvágja magát főzés közben, és bánjon óvatosan az éles szerszámokkal, ha esetleg karbantartási munkát végez otthonában, mert könnyen megsérülhet a keze.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: